Utflyktsdag i ösregn

Detta blev ju en blöt dag. Vi skulle vara i Hagaparken med skolan hela dagen var tanken, och precis när vi kommit dit börjar det regna... Lärarna var dock optimistiska och tänkte att det kommer sluta, men nej nej. En timme senare vräkte det ner. Hade gått att vrida vatten ur hela mig. Blöt från topp till tå och det blev vattenpölar i skorna, mysigt. Så vi fick åka tillbaka till skolan (just idag hade jag dock hellre velat åka hem och få byta till torra kläder.)
Efter skolan gick jag och en klassis till myrorna. Min jeansjacka var så blöt att den inte gick att sätta på sig och skulle fika med Natta och var kall. Hitta denna gulliga tröja för en femtiolapp, taget!
Jag och Natta satte oss på Pascal, jag tog en varm choklad (på sprout mjölk, positivt överraskad, den var riktigt god!) och Natta en latte. Var ett tag sen vi sågs så fint att se henne och prata ikapp om livet och allt sådant. Jag är fortfarande frusen jag och sitter nu nerkrupen under täcket med min gosigaste varma tröja på mig. Mina fredagsplaner blev dock inställda verkar det som så blir en hemmakväll. Men det är okej det med. Hoppas ni haft en underbar fredag finingar, puss!