Två hissar och en diss


(null)
Nour El Refai ska göra en monolog pjäs av störst av allt! Jag blev ju totalt golvad av boken och även serien tyckte jag om mycket, var nervös att jag skulle bli besviken som en ofta kan bli när en bok görs till film/serie. Nu är jag sjukt nyfiken vad Nour ska göra av detta! Vi köpte biljetter hela familjen igår. 
(null)
Min bästis ska vara med i denna pjäs på china teatern!! HUR COOLT!! Ingen liten roll heller, Ebba kommer sjunga solo och allt. ÄR SÅ PEPP!! Antagligen nästan lika peppad som hon är själv. Premiär om ungefär två veckor. Köp biljett!! 
(null)
Och så kommer vi till dissen. Jag och Sofia gick och såg Once upon a time in Hollywood igår efter ha hört alla hyllningar och gick båda därifrån sååå besvikna. Den har typ ingen handling. Den är långsam, händer knappt något. Slutet är så brutalt och respektlöst att göra någon form av humor av en händelse som liksom är det värsta som någonsin har hänt en annan människa (obs! menar inte av alla människor någonsin men just denna specifika männiksa ifråga), en människa fortfarande vid liv som inte blev konsulterad om det var okej att göra film av det. Skratta "tyvärr" själv, mest för att det var så sjukt brutal. Ne gör er själva en tjänst och lägg 150kr på nåt annat.