Tågluffen del fem, Berlin

Okej i Berlin var jag världssämst på att fota... Kanske för att jag blev sjuk? Eller ja, vet inte riktigt men skyller på det i alla fall! I vloggen får ni se lite mer!
Men i alla fall. Vi kom fram på kvällen den tionde juli, så detta är alltså dagen efter vid lunch. Vi ramlade nämligen på detta urmysiga trädgårdscafé när vi leta efter ett annat lunchhak och tänkte att här måste vi ju äta!
Vi köpte varsin dricka när vi vänta på maten. Laura en öl och jag någon lemonad med passionsfrukt och mango tror jag det var. Vi var också sådana störiga kunder som skulle hålla på och krångla med maten "ingen senap, veganskt" osv osv, hehe.
Fuck ur sexism.
På kvällen hitta vi ett mysigt vietnamesisk ställe i närheten av mitt hostel där vi tagit en öl tidigare.
Maten var så himla god! Tog en bao fylld med smarrigheter och edamame bönor till. Laura en nudelsoppa.
Billie Elish och Justin Bieber hade släppt en collab. Laura börja gråta.
Dagen därpå vlogga jag tydligen bara. Men på lördagen gick vi till ett fik och dela på en vegansk våffla.
Omg pinsamt dåligt photoshoppat. Ville bara få bort en gubbe i bakgrunden som förstörde bilden, okej. God var våfflan i alla fall. Jag var fett förkyld här. Drack te och sprang sedan till apoteket innan de stängde för att inhandla medicin.
Sen tog vi oss till det "övergivna" tivolit.
Ett parisehjul som ingen åker.
Vi vågade dock inte smyga in. Mitt på ljusa dagen också så vi såg vakter patrullera runt här och var och ingen lust att bli attackerad av vakthundar.
Dagen därpå var allt jag fota restaurangen. Gjorde inte så mycket under dagen faktiskt. Var rätt förkylningsdäckad och chilla lite på rummet under förmiddagen. Men som sagt, mer detaljer i vloggen!! Se den!!
Restaurangen vi åt middag på alltså. Vi hitta en vegansk vietnamesisk restaurang. Gott vare! En "hejdundrande smakupplevelse "konstaterade vi och bra pris dessutom! 
När vi promenera därifrån hade solen börjat gå ner. VI åkte till judiska monumentet. Försökte hitta ett kvällsöppet fik. Men inget är öppet en söndagkväll i Berlin. Så vi åkte till våra respektive boenden. Och dagen efter tog jag tåget hem till Stockholm. Det var den tågluffen det! Hoppas ni tyckte det var kul att hänga med!