Listan om vecka 33

Veckans tråkigaste:
Kommer typ inte på nåt? Typ att jag är rätt pank just nu, men snart börjar CSN rulla in.

Veckans roligaste:
Att träffa alla vänner efter sommarn. Jag har ju knappt varit i Stockholm alls de senaste månaderna och därför inte träffat många sen typ slutet på maj början på juni.

Något jag gjorde som var planerat:
- Kvällsfika med Sofia i måndags
- Åt frukost med Moa i onsdags - Var på parkteatern och såg familjen Kaos med Sofia och Moa - Var ute med Sofia igår
- Träffa Astrid Sofia var med också! Vi käkade lunch på FLFL, promenera runt på Nytorget där det var marknad och ståhej och fika på Gunnarsons. Åt en överprisad cheesecake. 

Något jag gjorde som inte var planerat:
-
Fika med Isa hemma hos mig. - Såg en del av uppträdandena i Slakthusområdet med Sofia (mycket av Sofia denna vecka har det blivit!)

 

Ett tips från veckan:
Står still i mitt huvud. Kan väl typ tipsa om min duschkräm för den luktar sjukligt gott och är så himla härlig. Har kropplotion i samma serie.

bildkälla 

 

Godaste maten jag lagade:
Gjorde Bao Bun's med smarrig fyllning.

En klädsel från veckan: Det närmsta en bild på klädsel jag har från denna vecka är när jag hade min citronbyxdress i onsdags. I detta inlägg kan ni se tydligare bilder på den!

 

Veckan humör:
Oj himla pendlande. Har sovit rätt dåligt denna vecka så varit lite extra trött. Locket för örat har inte blivit bättre heller så ska ringa min distriktsköterska imorrn för nu står jag inte ut längre. Haft lock i snart tre veckor och hör därför heller inget på högra örat just nu. Misstänker även att jag har b12 brist för har ett gäng symtom på det och har struntat i mitt tillskott på sistone. Eftersom jag äter vegetarisk kost och väldigt sällan ägg och inte speciellt mycket ost är det svårt att få i sig. Också lite pirrig inför skolstart imorgon. Men också blivit glad av mina vänner.

VECKANS…

Serie x 3
Eftersom jag inte sett någon film denna vecka men däremot en himla massa serier blir det reflektion över dessa serier istället. Obs obs! Spoiler alert varning för följande serier: Handmaid's tale, Las chicas del cable, stranger things.

Handmaid's tale: Tredje säsongen av handmaid's tale avslutades denna vecka och tycker ändå det avslutades hoppfullt. Grät som ett litet barn när de tog emot barnen i Kanada och när Rita träffar Luke!! Har förövrigt också varit rätt irriterad på June denna säsong. Framförallt när hon lät Eleanor dö. Förstår att hon antagligen gjorde det i rädsla att hon skulle råka avslöja planen men hon var ju liksom en av de goda!!

Las chicas del cable: Denna spanska pärla släppte sin fjärde säsong förra veckan. Svepte den på två dagar. Tyckte dock inte om denna säsong lika mycket som de tidigare. För repetitivt med triangeldramat och Carlos mamma som är en annan skepnad av djävulen självt. Carlota i trubbel igen. Jajaja. Också förbannad över slutet. Verkar som de flesta är team Francisco men jag har alltid varit team Carlos. Många ger honom skit men hallå Lidia har ju inte behandlat honom sådär toppen hela tiden heller. Ne tyckte mest synd om Carlos denna säsong tbh även om jag blev irriterad över vissa saker han gjorde som var idiotiska.

Stranger things: Även denna pärla har jag svept den tredje säsongen av. Gillar att Max och El bondade och ÄLSKAR Steves och Dustins vänskap. Gillade också introduktionen av Robin. Angående slutet vägrar jag att tro att Jim är död. Tänker samma här som när jag kollar på Riverdale, har jag inte fått se ett lik är personen inte död. Tror ryssarna har honom. Är min teori felaktig är jag förbannad att de döda hans karaktär då det var fett ologiskt. Han hade liksom hunnit springa in för att vrida om nyckeln istället för han och Joyce konstiga moment.  Tror vi kan sammanfatta detta till att jag blir för insatt i serier. Men det visste vi ju redan.

 

Låt:

 

Vad ser du fram emot veckan som kommer:
Att börja skolan. Komma in i nya rutiner. Träffa mina boys på fredag.

Veckans betyg:
Ne men trots det jag klaga på så har ju allt kompishäng liksom vägt upp. Så det blir en 4/5 denna vecka.