Fikastund, ett annorlunda djur och ett tips

Träffa Emelie igår och tog en fika på Gildas rum. Har verkligen blivit ett av mina favoritställen på söder. Vi satt dock på deras uteservering men stötte ihop med Isa på vägen som sa att om vi skulle hit så skulle jag ta en bild och skicka till henne, så det gjorde jag.
Bara jag som tycker det är lite gulligt att det hänger plast jordgubbar på skoltoan?
Och all cred till den i min klass som gjort denna!! Vi fick i övningsuppgift att kombinera två djur till ett, haha.
Idag efter skolan gick jag och två klasskompisar (Amanda och Leontine) och åt lunch på Sandhäxan. Servicen får 10/10!! Vart lite besviken på mackan dock. De har lite färre att välja på vid lunch så kommer gå tillbaka hit nån kväll när de har fler mackor på menyn som låter svingoda(!!) Men majonäs, omelett och picklade grönsaker kanske inte riktigt var min cup of tea att ha på mackan. Men kul att testa nytt. Förövrigt förstod jag inte skämten med namnet förs Leontine påpeka det när vi gick ditåt, sandhäxan (häxan=witch) alltså sandwich, ja ni fattar. Men snälla säg att jag inte är den enda tröga som inte förstod detta förs idag :)))
Kom på ett lifehack i veckan också! Blandar jag i en skål eller burk fastnar det ju liksom alltid frön på kanterna. Hann inte äta all innan skolan så då tog jag bara med resten i flaskan till skolan och kunde dricka den på lektionen.

ISA

Tack för du tog uppdraget om bilden på allvar! Blev ännu mer taggad att gå dit på mysfika i höst nu <3 Behövde förövrigt läsa förklaringen om sandhäxan två gånger innan jag fattade så nej, du är inte trög. Fan långsökt skämt va ;)

Svar: haha ofc ;) hahah, bra, tack(!!) då är jag inte ensam
Emelie Westlander