Fem feel good filmer

Nu när hösten närmar sig och semestertiderna är slut kan jag tänka mig att ett gäng av er blir lite ångestiga. Ibland vill en då bara sätta på en feel good film för att tillfälligt vara i en annan tillvaro och skratta åt karaktärer och händelser som inte är på riktigt. Här är fem stycken jag gillar.
LITTLE MISS SUNSHINE: Denna är ju en riktig liten pärla! Älskar dynamiken i familjen. Relationen mellan minstingen och hennes farfar. Tycker bara det är en så genialisk mix av karaktärer och sitter alltid och småfnissar när jag ser denna film. Slutscenen<333
AMELIE FRÅN MONTMARTRE: Länge sen jag såg denna nu. Men älskar filmspråket. Stämningen. Allt.
MAMMA MIA FILMERNA: Vem blir inte glad av en Abba musikal och att fnissa åt Colin Firths obekvämlighet. Plus Josh Dylan i andra filmen!! 
TAMMY: Tammy flyr stan efter att fått sparken och hennes man lämnat henne för en annan kvinna. Med sig på färden får hon motvilligt med sig sin alkoholmissbrukande mormor. Vad kan gå fel?
BRIDESMADES: Ytterligare en film men otroligt rolig dynamik mellan karaktärerna i deras olikheter och Kristens karaktär Annies frustration. Älskar Kristen Wiig!!