Vad jag hade på mig måndag till fredag

I måndags hade jag på mig min succéklänning från monki. Mitt perfekta plagg att slänga på mig året om i stort sätt. På vintern är det bara att ha strumpbyxor och kofta/tjocktröja till och på sommarn som den är.
På kvällen svedde jag om till en byxdress från monki, blev lite svettig av cyklingen hehe. Det var fortfarande varmt ute men tänkte att det kanske skulle hinna börja bli kallt tills bion var slut så tog med en kofta som jag köpt på myrorna.
På tisdagen var det varmt. Satte på mig en jeanskjol köpt på loppis (ursprungligen från Lee om det är intressant) och en tröja från monki (suprise), den är dock omfärgad och avklippt efter lite missöden haha.
På onsdagen blev det mer neutrala färger. Vågat med vita byxor när det var nära att mensen skulle börja. Byxorna är från H&M (conscious) och toppen från monki.
Sen blev det torsdag. Framme i skolan lite chokad efter att ha ramlat av cykeln på vägen, hehe. Tur att jag använder hjälm. Regnade gjorde det ju också. Men jag var gullig i alla fall i min klänning från &other stories, mocka jacka köpt för fler år sen på Emmaus och scarf från Carin Wester. Och ja det är bara ett örhänge jag har i. Tappade ploppen till det andra när jag pillade på örat i klassrummet.
Bytte om denna eftermiddag också då klänningen blivit blöt i regnet och jag skulle träffa Emelie på en fika. Byxor och linne från monki och stickad tröja från NA-KD. Scarfen behöll jag på däremot.
Igår hade jag väl typ veckans favoritoutfit. Gillar att kombinera finare plagg med basic. Kjolen kommer från TopShop och collagetröjan från monki.
Bytte om denna kväll också. Blev en sådan vecka. Skulle till trädgården med några kompisar. Hela outfiten är från monki. Astrid lockade mitt hår sen också.
 
Men det var mina outfits från veckans vardagar. Vilken var er favorit?