Studenttider och vecka 17

Veckans poddis är släppt och denna vecka pratar vi (som ni antagligen kan gissa på bilderna) om studenten! Såhär i studenttider tänkte vi att det kändes lägligt. Hur var vår studentdag? Hur var det att åka flak? Vad är den bästa flakoutfiten? Något vi har vi lite delade meningar om. Vad är våra bästa tips inför studentdagen? När borde en ha sin studentmottagning? Och vad får du absolut inte fråga någon som tar studenten? Det svarar vi på i veckans avsnitt! Ni får också höra den roliga anekdoten om när Siri gjorde "intrång" i fel lägenhet. Ni glömmer väl inte att följa oss på instagram och facebook???
Veckan som gått då? På annandag påsk bjöd mormor i vanlig ordning på god påskmiddag hemma hos henne.
Jag, kusinen och syrran hängde på gården en del, tror eventuellt att det är därför jag blev så förkyld i veckan :))))
Och så var jag hundvakt åt denna gullis en dag. Hoppas det blir fler gånger!
Kokade för mycket pasta en kväll så gjorde en variant av mac and cheese på den överblivna pastan dagen efter. Fick fota snabbt för min allätar katt som bara får äta specialfoder var snabb på att försöka sno min mat....
Gjorde svingoda pizzor i helgen. Tog dock bara denna bilden innan jag grädda den ena. Var hungrig. Okej. Men har gjort dessa innan så klicka er in på detta inlägg där jag skrev om pizzorna, gjorde den med grönkål som ni kan se och potatispizzan.
Blev en liten slice över av den sistnämnda som jag åt dagen efter med lite stekt grönkål och rivna morötter så jag skulle bli mätt. Men det var veckans bilder det. Var ju på kompisdejt också som jag skrev i ett inlägg förra veckan. Glöm inte att lyssna på podden nu! Och förresten! Tänkte kanske köra en till runda på kompisintervjuer, någon/några person ni är extra nyfikna på?


Emelie's liv, Podcast | |
#1 - - Ajli Müller:

allt med grönkål är världens bästa mat! ;)

Svar: Visst! Så gott, framför allt när den steks lite frasig😍
Emelie Westlander

Upp