Skönhetsfavoriter i April

inlägget innehåller ad-links
Det var ju ett tag sen jag gjorde ett sånt här skönhetsfavorit inlägg! Så nu tänkte jag helt enkelt dela med mig av lite härliga favoriter, kanske ni kan hitta en ny favorit här!
Köpte egentligen denna av "misstag" när jag skulle köpt torrschampot och inte läste tillräckligt noga på förpackningen. Men det var ett bra misstag. Luktar smörkola och gör inte håret sådär stelt som många hårsprayer kan göra. (Tror dock att de gjort ny förpackning sen jag köpte denna?)
 
Detta måste vara en favorit bland sminkborttagningar för min del. Dels älskar jag sminkborttagning i skumformat, och känner mig alltid extra ren efter jag använt denna.
 
Nyaste favoriten på skönhetshyllan. Lagom fet och lutar ljuuuuvligt. När Josefin sa i en vlogg att hon blivit beroende av doften av denna tänkte jag "jaja hur gott kan den lukta" ja ojoj hörrni, det luktar sjuuukt gott!!
Denna ögonkräm är grym!! Den är dryg och känner mig återfuktad och fräsch under ögonen när jag använder den, den är lite gul i nyansen (färgen kommer från aprikosfrukten om jag förstått det rätt) vilket gör att de mörka ringarna under ögonen känns något dämpade.
 
Denna verkade inte vara helt lätt att hitta, men tror jag hittade rätt produkt på adlibris. Denna fick jag i glossybox julkalender och den blev lite bortglömd ett tag tills jag börja använda den nu igen. Jag använder den som en mask och inte bara peeling. Eftersom den innehåller salicylsyra kan en bli lite röd efter så använd den inte precis innan du ska iväg om du inte tycker om att se ut som en tomat.
Lite efter resten av befolkningen har jag börjat testa det hypade märket the ordinary. Och jag är nöjd! Vet inte om jag tycker det är överdrivet mycket bättre än andra serum och oljor men fortfarande bra och framförallt prisvärt! Egentligen tror jag tanken är att en ska kombinera olika syror osv men jag använder bara denna under min vanliga dagkräm.
 
Använder denna ansiktsolja på kvällen under hudkrämen. Blir återfuktad och den känns lugnande.
 
Superhärligt läppbalsam som återfuktar läpparna utan att behöva "bättra på" var femte minut. Tänker att den är perfa under sommarn också när läppbalsam har en tendens av att smälta i värmen, efter som denna är i en tub där du trycker ut en kräm slipper du kladd i burk eller att stiftet mosas.
 
Detta är som ett serum som motverkar finnar. Efter att jag slutade med mina p-piller i höstas så har ju min hy blivit lite si och så, finns förstås folk som har det hundra gånger värre än jag så ska verkligen inte klaga. Men vilket fall som helst, tycker denna gör ett bra jobb på att snabbare jobba bort finnarna. Men obs att du inte kan smörja på det på en klämd finne utan måste behärska dig lite ;)
Ny favorit i sminknecessären!! Mitt bästa sminkknep är att droppa typ två droppar i din bb/cc-cream eller foundation för att få lite extra glow. En får förstås vara lite försiktig så det inte blir för mycket, vill ju inte gå runt och se ut som Edward Cullen.
 
Denna luktar underbart av pepparmint. Vet inte om jag tycker läpparna känns så mycket större, men det är väl inte tanken heller att de ska kunna se ut som du har fillers utan bara göra läpparna lite extra fylliga liksom. Och det tycker jag ändå den gör. Obs att den är helt genomskinlig, min ser bara lite rosa ut eftersom att jag haft den ovanpå målade läppar och då har ju lite av det färgat av sig när applikatorn åker ner i tuben igen.
 
Men det var tipsen för denna gång! Har ni någon favoritprodukt just nu som ni vill tipsa om?
 
Skönhet, Tips | |
Upp