Nytt poddavsnitt, nytt smeknamn och mjölksyra i benen

Veckans poddis är släppt och som ni kan läsa i bildtexten snackar vi om Störst av allt. Glöm inte att följa oss på instagram och facebook !
Natta är hemma från England! Yay!! För en stund i alla fall. Så vi tog en fika på Petrus och prata ikapp om livet. Drack kaffe som smaka te och åt en smörig kardemummabulle.
Lagade också fett god mat. Palak paner (utgick från detta recept) hemgjort naanbröd (utgick från detta recept) och en superenkel yoghurtsås till för att "bryta av" (grekisk yoghurt, salt, honung, spiskummin och mild röd paprikakrydda.)
Denna gosiga person har jag också träffat. Fredrik åker till Asien idag och blir borta på cykel semester i två månader ENSAM. "Jag förväntar mig minst en snapchat skickad till mig om dagen så jag vet att du lever" sa jag innan vi skiljdes åt.
Kvällssolen var fin när jag åkte till Alva och Sofia i fredags. Bilder från hela fredagen hittar ni här.
Innan vi åkte hem fredagsnatten, eller teoretiskt lördagsnatten beroende på hur en räknar så drog Sofia upp oss för att kolla ut över Stockholm.
Det var finare när slussen inte var ett kaosigt renoveringsprojekt. Men ändå nåt rofyllt att stå i tystnad och kolla ner på människorna som rör sig därnere och lamporna som fortfarande lös i någons fönster.
På lördagen åt jag och Alva bakisfrulle på Robin Delselius. Sen promenerade vi bort till Hornstulls marknad. Hitta inget dock, men de hade massa smarriga foodtrucks så vi bestämde att vi borde sätta oss när någon varm vårdag och käka.
Fick också ett nytt smeknamn.
Vi sprang igenom en tunnel, fick mjölksyra i benen. (Vältränad osv...)
Och köpte glass till halva priset på pressbyrån, även om det var en kall kväll. HALVA PRISET.
 
Emelie's liv, Podcast | |
Upp