Hur du vänder en dålig dag, morgonfärja och kaffe i solen

Veckans poddis är släppt och denna vecka pratar vi om att vända en dålig dag till en bättre. Har vi många dåliga dagar? Varför tycker jag att det är jobbigare att få ångest när jag inte vet vad den beror på? Och vilka är våra bästa tips för hur du kan vända en dålig dag till en bättre? Det får ni svar på i veckans avsnitt av ung och lagom dum! Finns där poddar finns. Glöm inte att följa oss på instagram och facebook!
Känns så konstigt att inte vakna upp i mitt sovrum på landet idag. Dagarna bara försvann och helt plötsligt var jag hemma i Stockholm igen.
(null)
Kommer sakna mina och pappas pyromankvällar när vi tänder brasa i eldfatet och läser i skenet av varsin lykta.
Vi steg upp fem igår för att ta morgon färjan, "aldrig igen" sa mina föräldrar. Ne inte roligaste tiden att ta färjan hem till fastlandet men jag som ändå är lite arbetsskadad från när jag jobbade på café överlevde.
Träden har ju ännu inte blommat ut på tomten, men tänker att de lär ha gjort det tills nästa gång jag åker dit.
Åkrarna var gröna och fina i alla fall, bonden tar hand om sin mark ;)
Älskar när en hamnar vid de breda fönsterblecket på färjan. Perfekt att lasta av prylarna på och sträcka ut benen över.
Var svinhungrig när jag kom hem och hade lassat av väskorna. Men hade inte tid att äta lunch så kokade pasta och ärtor och tog med mig i en plastburk på språng (obs att burken var fylld till toppen innan, hade hunnit mula i mig en del här.)
Skulle nämligen träffa denna gose som var och hängde i Stockholm. Vi köpte take-away kaffe och satte oss i solen. Astrid köpte en falafelmacka också. Sen kikade vi in på stadsmissionen, blev frestade av fina örhängen men köpte aldrig nåt. Och det var det ni har missat.
 
 
Emelie's liv, Podcast | |
#1 - - Sarah:

Förstår att det inte var najs att gå upp så tidigt :P Så härligt att sätta sig i solen och chilla :)

Svar: Haha nja, jag överlever ju men sover hellre ett par timmar till ;) Sååå underbart, vädret är ju ljuvligt just nu!!
Emelie Westlander

#2 - - Ajli Müller:

Jag tycker att pasta och ärtor är LIFE ;)

Svar: Haha ja det är faktiskt otippat gott om en bara vill få i sig något enkelt! Och så vart det lite parmesan och svartpeppar på också, mums!
Emelie Westlander

#3 - - Astrid:

MIN BRUTTA <3 längtar tills vi ses igen, livet är en dans med dig!

Svar: Jag med!!! Detsamma<333
Emelie Westlander

Upp