Ett hej från stugan och önskerubriker

God förmiddag alla gosiga därute! Vaknade upp på landet idag, såååå skönt. Blir kvar här hela påskveckan nu. Måste fortfarande plugga förstås, men skönt att få lite miljöombyte ändå!
Blev bananpannkisar till frulle imorse! Brukar ju oftast toppa med bär, men vi har inte med oss så mycket mat ner så toppa med äppelskivor och havssalt istället, blev riktigt smarrigt faktiskt!
Så härligt att vakna upp i "mitt" rum på landet. Älskar de gula tapeterna och garderobsdörrarna, och lite nostalgi att sova i sin gamla våningsäng från barndomstiden. När jag flyttar hemifrån skulle jag typ också vilja ha ett färgtema i mitt rum, typ som att Flora målat både väggar, dörren och element i rosa i sitt sovrum. Så fint tycker jag!!
Bjuder också på denna morgontrötta bild på mig i min oversize skjorta jag köpte på loppisen i Mullsjö (älskar den! använder den hela tiden, sjukt bra köp!!) och en väldigt sexig morgonfrilla. Vad ska ni hitta på idag? Och har ni några önskerubriker förresten? Pretty please!
 
Emelie's liv | |
#1 - - Angelica Wåhlin:

Bananpannkakor är ju så sinnessjukt goda!

Svar: Visst är det! :)
Emelie Westlander

#2 - - ISA:

Morgongullis! Ser så mysigt ut, vill sitta på farstutrappan och dricka morgonkaffe med dig. Bara tar förgivet det finns en farstu, känns som en sån stuga, haha!
Jag skulle vilja läsa om dina sommarplaner. Eller "min bucketlist för sommaren 2019". Förväntar mig vara med på minst en punkt. Tack på förhand!

Svar: <3 Det kan du ge dig på att det finns!! Det lät ju väldigt drömmigt, teleportera dig hit tack! Skall bli, och det kan du ge dig på att du kommer vara! PÖSS!!
Emelie Westlander

Upp