En lista om våren 2019

Kombinerade två vårlistor jag gjort tidigare år till en och samma för tjugohundranitton. I April tänker jag ändå att det är acceptabelt, och en brukar ju säga att när dygnstemperaturen håller sig till plusgraderna en vecka i streck så är det vår, och det har ju inte varit minusgrader på ett tag nu (*peppar peppar*) även om vinden fortfarande är lite kylig.

 

Hur såg ditt liv ut förra våren?
Förra våren jobbade jag på fabrique. Vi hade precis fått balkong här hemma vilket jag utnyttjade till den punkten att jag satt i tjocktröja och täcke BARA FÖR ATT. Var i Bali i slutet på mars, det var fantastiskt. Kompisdate:ade rätt så mycket också. Gick på Harry och Nialls konserter. Hängde på uteserveringar. Möblerade om mitt sovrum, och hade en fett mysig helg i Kungälv där Solina pluggade på folkis.

Hur hoppas du att våren blir i år?
Varm och solig. Behöver inte bli sommar pang på som förra året. Och lite regn också för planetens skull kanske… Men hoppas på soliga häng med vänner och sena kvällar på uteserveringar tills enda värmekällan är värmelamporna.

Hur hoppas du att ditt liv kommer se ut nästa vår?
Hoppas för allt i världen att jag kommer in på någon av design skolorna och att jag därmed går min andra termin. Hoppas också att jag och kusinen har flyttat in i vår framtida lägenhet som vi än inte hittat.

Vad är ditt bästa vårplagg?
Långklänningar kanske? Våren är ju lite lurig att barbent kan bli för kallt men en långklänning skyddar benen, bra va!

Föredrar du våren eller hösten?
Vår för fan. Blivit så sjukt nedstämd de senaste åren under hösten och vinterhalvåret. Det enda minuset med våren är pollen. Hatar pollen. Varför existerar pollenallergi.

Vem/vad är din vårförälskelse?
Haha har väl en ny crush var femte minut. Men kompiscrushar fett mycket på Karro just nu, kändiscrushar på Thimotée (bra att vi är soulmates då) och älskar att det är ljust så länge och att solen skiner!!
Hade tydligen ingen bild på Karro????? Så ni får la en bild på min soulmate istället ;) Kolla gullig han är!

 

Vad stoppar vårkänslorna?
Pollen. Ja ett vårtecken i och för sig men för sjutton gubbar och gummor vad jobbigt det är med ständigt kliande och rinnande näsa, ögon och andningsbesvär… Och ja jag tar mediciner. Tabletter, nasonex, ögondroppar och en inhalator vid behov. Ne förlåt vad ingen, verkligen ingen bryr sig om det. Något annat som stoppar vårkänslorna är när snön får för sig att komma tillbaka från ingenstans. Har fått nog av dig nu snön, snälla kom inte tillbaka förs december igen.  

Vad är dina planer för våren?
Ska boka en resa till Lissabon med Lollo, göra alla arbetsprover och hitta nån liten sysselsättning för sommarn.

Behöver du göra något inköp för våren?
Behöver och behöver. Har gett mig själv köpstopp för sommarkläder (får se hur det går höhö.) Men ett par nya fräscha sneakers däremot hade inte varit helt fel.  

Vad kommer du att äta i vår?
God mat. Ne men blir väl mer att en äter kalla rätter ju varmare det blir, exempelvis blir jag mycket mer sugen på typ smoothiebowls och MATIGA sallader såhär års.  

Vad kommer du att dricka?
Cava, men det dricker jag ju året om. Är väl egentligen inte så säsongsbunden i vad jag dricker. Med undantag för rosé, men rosé är rätt överskattat…  

Vad kommer du att lyssna på?
Veronica Maggio, Monica Z, min vårlista.

Vad är din favorit vårdoft?
Känns ju som alla svar här blir så himla krystade? Men typ den krispiga vårluften, är det ens en doft förresten??

Vad kommer du minnas från denna vår när det blir sommar?
Återstår att se ;)

 
 
 
Emelie's liv, Listor | |
#1 - - Astrid:

du är så dejlig. <3 Lissabon låter ju inte dumt!!!

Svar: PÖSS!!
Emelie Westlander

Upp