Bubbel och ångesthelg

Blir tyvärr ingen poddis denna vecka. Detta smartass råkade radera filen när hon rensa datorn lite och märkte det inte förs igår när det var klippdags... Oh well, podden heter ung och lagom dum av en anledning och ni missa inte jättemycket. Blev en väldigt skev och flummig podd om astrologi och ett försök att spå varann. Visserligen ett kul ämne men bättre att ha med ett medium eller nån som har koll på astrologi än att låtsas som att vi har det haha. Men varför inte passa på att lyssna på ett gammalt avsnitt så länge? Finns ju femtiofyra stycken tillgängliga!
I fredags hängde jag med denna pingla.
Vi hängde på McLarens pub vid odenplan och hade därefter tänkt att se Miriam Bryants spelning.
Så vi mötte upp Cassandra. Men gav upp rätt fort. Lång kö som aldrig rörde sig framåt. Så vi åkte in till Söder.
Hamna till slut på Baras backe. Hängde kvar tills de stängde och bad oss att gå. Och avsluta såklart med pommes på donken.
Tog aldrig någon bild på lördagen. Men träffa Lovisa på dagen, gick runt i massa butiker, köpte glass för halva priset på pressbyrån och satt i solen. Kom upp i nästan tjugotusen steg av den dagens promenad. På kvällen åkte jag hem till Sofia. Trött och ångestkväll, blir ju så ibland. Att ångesten bara slår till sådär förlamande (blir väl lite förstärkt när en druckit alkohol också) och ibland tycker jag nästan det är jobbigare när ångesten inte har en konkret orsak. För om jag vet vad den beror på är det lättare att hitta ett sätt att hantera den på, men när den bara dyker upp och brakar genom dörren och jag inte förstår varför så blir det lite jobbigare. Tur då att jag har så fina vänner. Därför kände förståeligt ingen av oss för att gå ut bland folk så vi kollade på lättsmält film, youtube klipp på hundar och åt oljiga popcorn istället.
Igår var jag bara hemma och degade hela dagen. Plöjde igenom alla avsnitt av störst av allt. Mår skit nu. Läste ju boken i somras så visste ju att det inte var en happy clappy serie direkt (vilket en också fattar av trailer förstås om en inte skulle ha läst boken) men kändes som jag mådde mer skit när jag såg den för att jag läst boken. Tänkte skriva om serien imorn så kan förklara mer då. Nu måste trötta lilla jag som inte fått sitt morgonkaffe för att nån annan druckit upp det ta på sig kläder och ta sig till läkaren. MR-kontroll idag, whey...

Emelie's liv, Psykisk ohälsa | |
Upp