Vecka 41

Det hände inte så jättemycket förra veckan egentligen. Kurerade min förkylning. Jobbade första dagen på vår nya butik, kommer jobba där en gång i veckan nu. Sålde galet mycket bullar på kanelbullens dag.
Sen åkte jag till landet. Bakade denna smarriga skapelse bland annat. Recept kommer ni givetvis få! Annat vore skamligt.
Vi åkte ner till havet också. Knäppt att bara för lite mer än två månader sen låg jag där och sola och götta mig.
Sen gick vi in i svampskogen. Vi hitta dock inga kantareller men en massa smörsopp. Fler bilder från min mysiga helg på landet ska ni såklart få också! Podden tar en paus denna vecka men vi är tillbaka som vanligt nästa igen, så håll ut tills dess! Nu är det ny vecka, första veckan som det känns som lite mycket blev inbokat sen sjukskrivningen. Men det ska nog gå, får bara se till att lyssna på kroppen min! 
 
Ps! Det finns fortfarande några godbitar kvar i min sellpy store! Tänkte gå igenom garderoben en till omgång nu i veckan om jag har ork och riva ut allt typ, då brukar bortglömda grejer hittas! Lägga undan sommarkläderna och plocka fram höstkläderna. Så blir garderoben uppfräschad för hösten.
Emelie's liv | |
#1 - - ISA:

Emelie!! Äppelkakan, omg! <3<3 perfektion! (och bullarna med. och du såklart)

Svar: Puss tack fina!! Saknar dig<3
Emelie Westlander

#2 - - Emma Olsson Thorell:

Satan vad gottesugen jag blev nu haha jag fick inte tag på nån bulle på kanelbullens dag :( hade inte tid att springa till närmaste svenska café haha och är det Monki-byxor jag ser? ;) Om inte så är dom iaf jäkligt lika ett par som jag har gått och spanat på när jag jobbat. Och Sellpy låter intressant! Jag har lagt upp kläder på Dropbox, men vet inte om jag är någon värre försäljare haha dessutom måste en ju gissa och fylla i frakt, vilket jag är kass på :/ Oj lång det här blev nu haha

Svar: Hahah, farligt att jobba på cafe alltså ;) Nej det är faktiskt från NA-KD, men såg också nu att monki hade liknande (typsikt också!) älskar monki, köper nästan allt där! Åh jobbar du där? DRÖM!! Visste inte ens att en kunde sälja på Dropbox :O Sellpy är ju väldigt bekvämt eftersom en bara behöver packa en påse med kläder etc en vill bli av med, så hämtar de upp det (utan kostnad) och fixar allt med försäljningen. Minuset är ju dock att en bara får 40% av vad plagget säljs för men känner att det är rätt okej med tanke på att en slipper fixa med nåt :)
Emelie Westlander

#3 - - Elin:

Guud så gott det där såg ut och så härliga bilder!

Svar: Tack så mycket :)
Emelie Westlander

#4 - - Emma Olsson Thorell:

Wow vad dum jag är haha Depop menade jag, inte Dropbox hahaha silly me! Och aaaah kanske ska kolla på NA-KD då, för dom på Monki satt inte helt rätt på mig :/ Men ja, jag jobbar där och det är jättejobbigt för jag vill bara ha ALLT haha och okej det låter ju rätt chill, Sellpy asså, men vad gör dom om det inte säljs då?

Svar: Hahah, ja men gör det! Här är länken https://www.na-kd.com/en/nakdclassic/cropped-straight-suit-pants-checkered?utm_campaign=OLD%20RETARGETING%20DPA%200-7d%20-%20Sweden&utm_content=OLD%20RETARGETING%20DPA%200-7d%20-%20Sweden%20-%20View%20Content%20-%20Dynamic%20Product%20Ad%20-%20View%20Content%20Carousel&utm_id=5baa2c9da100181015640f9b&utm_medium=social&utm_source=facebook%2Binstagram de är dock slutsålda men det kan ju hända att de kommer in igen :) Förvarnar att de är lite tighta i midjan också, så kan ev behövas gå upp en storlek från vad en normalt har. Haha åh gud förstår verkligen det! Jag kan knappt gå in i en monki butik utan att komma ut med något, hehe... Hade jag jobbat där hade det nog blivit värre för då har en väl dessutom en personalrabatt förmodar jag. Om de inte säljs testar det att sänka priset, om det inte säljs trots det skänks plaggen till välgörenhet eller skickas till typ stadsmissionen eller dylikt :)
Emelie Westlander

Upp