När Siri såg Voldemort och veckan som gått

Så dags för måndagsinlägget! Någonstans i det pendlande måendet och pendlande ork till hur mycket energi som räcker över till bloggen känns det skönt att ha någon regelbundenhet i det. Så måndagsinlägget går ju alltid att räkna med och så är målet att orka med något mer än det också såklart! Två grejer som var planerat förra veckan ställdes in. Men det var rätt skönt, då blev det lagom mycket "aktiviteter" för vad lille jag har orken för just nu. Andra och sista bilden snodde jag från jobbets instagram.
Veckans poddis är släppt(!!) och veckans tema är resor. Vi pratar om allt från när Siri träffa Voldemort till min resa på Bali och panikångesten på flyget till Siris surfresa och hennes vän som blev jagad av en åsna. Vi pratar också om flygångesten, alltså ja inte bara min flygrädsla utan själva klimatångesten kring det. Siri ger också hennes bästa tips för att våga resa själv och så får ni tålas med att jag pratar i racerfart (men det kanske ni redan har vant er vid detta lag.) Ni kan som vanligt lyssna på avsnittet i podcastappen/itunes, acast samt soundcloud. Och glöm nu inte att följa oss på instagram!
Nu tar vi och kollar på förra veckan. Jobbet fyllde tio år, det firade vi med heliumballonger, bullar för tio kronor och extrapris på levain. Det blev populärt vill jag säga.
Så här gullig var jag en dag i nya hängselbyxorna från monki. Har suktat efter dem sen i våras och inte riktigt kunnat släppa dem. Så nu när jag såg att de fanns kvar (på hemsidan) så slog jag till!
Jag och systern min var också på min kompis Ebbas musikal Spring Awekening i Hässelby på prisma. De var sjukt duktiga allesammans, både på att skådespela och sjunga. 
Mornarna när en får vakna med dessa myspluppar alltså!!
Fick också hjälp när jag städade ur garderoben i helgen. Det är så fint nu!! Har rensat en MASSA, sellpy påsen är maxat fylld och till och med väggarna skura jag (vem är jag ens?? Monica i friends tydligen. När jag väl städar det vill säga, heh..) 
Eller ja han hjälpte väl mest till att håra ner mina kläder... Idag hämtas sellpy påsen upp så hojtar till när kläderna fylls på i min sellpy store! Obs en spons, men om någon på sellpy läser detta får ni gärna sponsra mig ;)
(gif)
På kvällen var jag såhär babeig! Länge sen jag fick så många komplimanger under en kväll, var on fire!
Varför var jag så tjusig då undrar ni? Jo det var personalfest! Vi hängde på italian cousins som vi hade abonnerat för kvällen, mitt jobb samarbetar ju med dem. Vi fick fett god mat, smarriga pizza slices och annat göttigt tillbehör, plus öppen bar, det älskar en ju!
Och Bengan vår fotograf samla alla som kunde komma för ett foto. Så fint att både butikspersonal, chefer, Lotta och David såklart som har grundat och äger fabrique, bagare, kondispersonal och chaffisar samlades tillsammans. Mina jobbgosisar!! 
Emelie's liv, Podcast | |
Upp