Höstlistan 2018

Hur känner du inför hösten 2018?
Ne men det känns väl ganska bra. Gillar ju höst som ni vet. Kommer nog inte vara överdrivet händelserik om inte livet tar och överraskar mig. Kommer mest ta det lugnt på väg till att återhämta mig från utmattningen, och det kommer väl ta sig sin lilla tid.

 

Vad är dina planer?
Strax åker jag iväg för en mysig höstweekend på landet. Ska kanske åka på någon weekend trip med familjen. Försöka samla ihop gänget någon helg.

 

Vad är ditt favorit-te?
Gillar bäst gröna teer, gärna lite fruktiga. Precis som de är, utan mjölk eller honung.

 

Snyggaste höstaccessoaren?
Jag röstar gulliga håraccessoarer! Typ manchesterkepsen jag köpte i somras, eller dessa gulliga hårspännen som jag klickade hem.

Vad är värst, kylan eller mörkret?
Mörkret. Det är absolut mysigt med ljusslingor och tända ljus. Men det behövde väl ändå inte vara mörkt så himla många timmar om dygnet…

 

Top 3 godast höstmat?
Vego bourgogne, kantareller, kronärtskockor

  

En utflykt du vill göra i höst?
Åh, hmm, jag vill se morrisutställningen på millesgården (räknas det som en utflykt??) mamma och syrran var där förra veckan och trodde jag skulle gilla den. Annars bara åka ut i en skog, plocka svamp (vilket bara är kul om en hittar, annars är jag uttråkad inom tio minuter, skämt åsido) ha med sig varm soppa i termos.

 

En bok du vill läsa i höst?
Pojken av Tova Gerge

 

Något du ser fram emot extra just nu?
Att komma ner till landet, imorgon vid denna tid har jag fått vakna upp där, dragit in lantluften i lungorna och eldat i kaminen. Kanske står jag och bakar en äppelkaka av äpplen från tomten, eller kanske är jag och promenerar i den krispiga höstluften (oj vad romantiserat.) Men annars har jag ärligt inget jag ser extra mycket fram emot just nu. Just nu är jag i ett skede då jag bara är här och nu, dag för dag.

Emelie's liv, Listor | |
#1 - - Astrid:

Drömmig höst ju. Vill bara dra till Stockholm bums och hänga med dig <3

Upp