En Flumpodd, artonårsfirande och karaoke

Veckans poddis avsnitt är släppt och denna vecka blir ett flummigt sådant. Vi var båda trötta och sega och hade inte planerat något ämne men pratar istället om allt från dialekter till finsk julmat, att Siri tror hon är i klimakteriet och min dramatiska födsel. Finns där poddar finns! Podden heter ung och lagom dum om någon lyckats missa det. Och följ oss gärna på instagram!
För exakt en vecka sedan fyllde systern min arton. Det firades med att gå ut på finkrog och ha en trevlig kväll ihop!
Kattgos blir det ju rätt ofta också!
Gick hem till mormor en dag efter jobbet också. Spelade kort, drack te och åt kakor och fick höra nya historier från hennes liv som en alltid får. Världens coolaste kvinna!!
Och så spelades podden in såklart. Vi åt pizza innan.
Såhär glad var jag när det var fredag.
På kvällen hängde jag med päronen. Vi fick inte vara hemma för syrran skulle ha artonårs ståhej. Så vi käkade vegoburgare och drack rödvin på paradiset och såg first man på bio. Den var inte jättebra dock... Rätt långtråkig i sina stunder och bullriga långa rymdscener (duh det är en film om när en försökte ta sig till månen men menade mest på bullrigheten.)
(gif)
I lördags hängde jag och Viktor hemma hos Adrian, vi lagade god pasta, drack gott och sen gick vi alla och sjöng karaoke (jag vill alltid skriva kareoke, men det är fel tydligen...) Grym kväll varte. Och sen hade veckan blåst förbi.
Emelie's liv, Podcast | |
Upp