Dyra tomater och födelsedagsfirande

Eftersom att jag inte har någon passande bild till veckans poddis får ni en bild från en poddstund i augusti istället. Avsnittet kanske inte blev så föräldrarförbjudet som vi från början tänkt och trott att det skulle bli, blev rätt barntillåtet så att säga. Men i veckans avsnitt får ni veta vad vi attraheras av hos killar, våra olika gränser för alkoholintag och hur jag lär mig nya språk på fyllan. Vi ger också våra bästa råd hur en vet när dejtande förvandlas till ett förhållande, ger helt olika råd till vårt tioåriga jag och så får ni reda på vad Siri helst lägger sina pengar på. Det och annat får ni alltså veta i veckans avsnitt. Du kan bland annat lyssna på avsnittet i podcastappen/itunes, acast eller soundcloud. Och följ oss gärna på instagram!
Var rätt dålig på att dokumentera förra veckan. Men gjorde inte jättemycket. Träffade Karolina en dag innan jobbet och tog en fika, farmor har varit här över helgen och i lördags hade jag mysmiddag med syrran och Laura. Vi lagade pizza med kronärtskockkräm (hemgjord såklart), tryffelolja, vitlök, potatis, rosmarin och ruccola. Fett go blev den!
Igår var det släktkalas för syrran som fyller arton idag.
Det skålades i bubbel.
Jag hade bakat en tårta med nötmarrängbotten, saltkolakräm, chokladmousse smaksatt med apelsin och chokladglaze. Ni hör ju!!
Receptet hittar ni här, jag använda dock vanlig pressad apelsin och apelsinskal istället för apelsinlikör för gillar inte sprit i bakverk.
Och så spelade vi cards against humanity. De "vuxna" kanske är lite för pryda för detta spel ;) Men kul var det i alla fall!
Emma Olsson Thorell

Vilken underbar mängd Muminmuggar! tror min samling är i typ samma storlek just nu!