Serierna jag följde i Oktober

Normalt brukar jag ju göra ett inlägg med de serierna jag tänker följa under en månad. Men eftersom jag aldrig gjorde det för Oktober månad blir det tvärtom ordning denna gång. Så dessa serier har jag helt enkelt följt under oktober.
RIVERDALE är tillbaka för en ny säsong och storylinen just nu är så confusing. Just nu känns det som de blandat in fantasy men de har skådespelarna sagt i intervjuer att det inte ska göra även om det kan verka som det först och att allt kommer få sin förklaring till slut... Hmm, får se hur mysteriet löser sig denna gång.
LIBERTY en dansk/svensk serie som utspelar sig i Sydafrika. Vill du se en feel good serie är detta inte serien för dig. Det var ett enda stort mörker och knappt någon ljusglimt. Vi får följa två familjer som flyttat till Sydafrika för att driva företag. Det blir en massa drama, kulturkrockar och vidrigheter. Varje gång något verkade gå bra så kraschade allt återigen. 
HELA SVERIGE BAKAR har jag också följt för det är så gosigt att kolla på när de bakar och folk är så sjukt duktiga. Blir sugen på att baka mer själv varje gång jag ser den. Tycker dock det är synd att Tilde inte är programledare längre, hon var alltid så gullig med alla. Menar inte att vara harsh mot våra nya programledare, men tycker Tina är lite elak mot deltagarna ibland (hon är faktiskt programledare och inte jury) och Johans flummighet även om underhållande känns lite som att han försöker för mycket ibland. Okej ne nu är jag elak, jag är säker på att dessa är supergoa personer, jag har gillat Tina i andra program hon har varit med i och de har säkert blivit tillsagda om vilka roller de ska ta.
THE GOOD PLACE är också tillbaka för en ny säsong och nu är vi tillbaka på jorden. Eleanor, Chidi, Tahani och Jason har fått en ny chans att visa att de är bra människor för att få komma till "the good place" istället för "the bad place" helt enkelt. Obs ingen religös serie utan en komedi!
FÖRSTA DEJTEN Cringe, roligt och gulligt är vad detta programmet är. Tycker folk är modiga som vågar ställa upp över huvud taget. Vissa dejter är gulliga och fina, andra skrattar en åt och andra får dig att skrika i kudden av cringe paniken.
VÅR TID ÄR NU, sist men inte minst såklart. ÄLSKAR denna serie så mycket!! Denna säsong känns lite mörkare än den första dock så hoppas att det ljusnar lite mer. Om någon har missar är detta en drama serie. I första avsnittet på första säsongen så har det precis blivit fredsförklaring efter andra världskriget och så fortsätter det hoppa framåt i tiden på det viset därefter. Serien bjuder på kärlek, familjekonflikter och mycket mer. Se den bara gör det!