Siri blir spådd, matorgasm och jag var Kim Kardashian

Veckans poddis är här! Tjohoo!! Detta avsnitt blir åt det spirituella hållet och vi pratar om spirituella upplevelser om våra morföräldrar och när jag körde anden i glaset. Men huvudfokuset denna vecka är att jag ska spå Siris kärleksliv med min tarotkortlek vilket gör Siri lite nervös. Det blir lite fnittrigt och flummigt men vi gör vårat bästa för att vara lite seriösa också ;) Finns där poddar finns, bara att söka på ung och lagom dum och glöm inte att följa oss på instagram.
Ja hörrni vad gjorde jag förra veckan då? Är så dålig på att dokumentera allt just nu. Blir väl så med mörkret. Och glömmer saker gör jag också... Träffa i alla fall min pingla Sofia förra måndagen, för var ledig sådär en måndag. Så vi käkade lunch på mitt sovrumsgolv. Pratade ikapp om allt som hänt sen vi sågs i somras och så ville Sofia bli spådd i huruvida hon skulle klara sin danskarriär. Har tydligen blivit spådam. Tar tjugo kronor i minuten och är egentligen värdelös ;)
Hade varit hos Patric innan också och fått håret fixat och stylat. Fint va. Kommer komma lite kvalitéts bilder sen också. Tror jag i alla fall. Dygnet bjuder inte på så många timmar just nu och måste matcha in det med att känna mig lite fotogenisk också. Sofia är la en bra photobomber i alla fall.
Tycker timmarna går så långsamt helt plötsligt när det blir så mörkt. Varje år glömmer jag hur vidrigt det egentligen är med mörkret. Blir som en större chock nu också efter denna extremt varma och långa sommar. En glömmer ju liksom bort. Dessutom har mina två bästa ljusslingor slutat fungera :(( dels den som hänger runt halva mitt rum och min mysljus-ljusslinga (om det ens är ett ord) i fönstret. Alltså alla ljusslingor är ju mysiga men den har det där gosiga varma skenet. Får bli något att unna sig när det blir löning. Har rabattcheckar från granit (de tackar plånboken för), och de brukar ju ha fina ljusslingor.
Var också ute och käka lyxlunch(/tidig middag) på minh mat med mor och syster i lördags. OH MY HOLY FREAKING MOLY vad god maten var där. Jag åt (veganska) vårrullar. Kommer inte ens ihåg allt som var i. Det var så mycket smaker! Värsta smakexpolsionen i munnen. Men det var tofu i själva rullen bland annat. Sen var det massa koriander, något lakritstonigt (kanske anis?), ingefära, chili. Alltså börjar typ grina nu. De där vårrullarna var mitt liv.
Till varmrätt åt jag klibbigt ris (ångat i kokosmjölk!!) till det fick jag en (vegansk) gryta med vattenkastanj, shiitake, ingefära, fermenterad sojabönpasta, chili och picklad gurka med sesamfrön. Blev totalt proppmätt. Fick till och med över till en doggybag (det tackade bakis Emelie för dagen efter.) Ne men hörrni. Finns nog få som är så kritiska mot mat, framför allt när jag är ute och käkar. Men detta var bland de bättre vietnamesiska restaurangerna jag har varit. Kommer utan tvekan upp i nivå med surfers.  
På kvällen hade Ebba improv party för att fira att hon fyllde år. Ser ni vilka vi är? Okej ne fair enough. Ska hjälpa er. Framför er nu på skärmen har ni Kim Kardashian och Kendall och Kylie Jenner (och inte att glömma! Stormi förstås.) Sofia var också med förresten, men var utklädd till the white queen, så hon fick inte vara med. Nerå skoja, men ingen blev så fotogenisk på den bilden dessvärre.
Vi tog en polaroidbild som fick bli födelsedagskort.
Nu får ni två mycket suddiga bilder på vår present för det enda jag hade från den var en film från min story och gifen blir för stor fil för att vilja ladda upp :))))) En av nackdelarna med blogg.se är att maxfil på bilder att ladda upp är bara 8mb. Anyhow. Sparar ju de flesta av mina glossybox. Så jag använde en från tidigare i år som hade enhörningstema och måla ditt med rosa färg och glitter så det istället stod "you're our unicorn" tyckte det blev fint.
Regnbågstemat fortsatte inuti boxen med glittriga regnbågsstrumpor, mini vodka flaskor, ish i regnbågens färger och en multi produkt från lush som kan användas som tvål, schampo och till bubbelbad.
LÅT EN KVINNA AMMA!

Emelie's liv, Podcast | |
Upp