Fem fina saker just nu

STRANGERS CALL THEIR CRUSH alltså detta är så fint och gulligt! Thoroya gör interaktiva videos på sin youtube kanal. En serie hon gör är att hon "utmanar" folk att ringa sin crush och bjuda ut dem på en dejt. Kolla in hennes kanal och kolla!
Mer gölle gull, denna lilla två åring bakar en tårta och är typ det gulligaste någonsin!!!
Astrid skickade detta sms i vår gruppchatt. Det var fint tycker jag. Vi skulle vara bästa kollektivet!
Gillar ni P1 dokumentär? Ni har väl inte missat avsnittet fadern, sonen och de heliga anderna?! Det är nämligen min käre kusin Johan som har gjort detta avsnitt och fy sjutton så bra han gjort det!!!
Okej, vädret just nu kanske inte är det roligaste. Det har varit grått och duggat konstant hela veckan nu... Men då får en göra det bästa av situationen. Jag tycker ändå det är lite mysigt. Gör en kopp varm choklad, LOVAR det är bästa grejen i denna kyla och en får dricka varm choklad även fast en är vuxen!! Godast är att göra på havremjölk tycker jag och ha i mini marshmallows! Brukar vispa min choklad med min (elektriska) mjölkvisp så blir den extra krämig, mmmmm!! Och glöm inte att tända ljus som doftar gott och hänga upp en massa ljusslingor för maximalt mys.
 
Tips, Övrigt | |
#1 - - Emelie:

Bra lista!! ☆

Upp