Är det för tidigt för jul och vecka 45

Tjohooo! Veckans poddis är släppt och vi har en ny poddbild! Nu när det är officiellt att Siri tar över Ebbas plats i podden är det ju inte mer än rättvist att hennes vackra fejs får synas också! Verkar dock inte som itunes riktigt snappat upp den än... Men tror det kan ta någon dag, annars får jag maila dem! Vilket fall som! Veckans avsnitt blir i vanlig ordning ett flummigt sådant. Vi pratar om vad vi hissar och dissar just nu och har lite olika åsikter kring om det är för tidigt för jul. Det blir också lite "kallprat" om vädret och så får ni en del tips. Avsnittet finns i vanlig ordning där poddar finns och glöm inte att följa oss på instagram!
Så förra veckan då? Den var inte sådär hiskeligt händelserik egentligen. Var hos Patric och blev fin i håret! Resultatet får ni se en annan dag däremot, moahahah!
Erkänn att vi är lika ändå! Fem fem fem. Är så fin i håret nu!!
Inte så fin bild men måste visa att jag var duktig och tvätta mina sminkpenslar. Gör det alldeles för sällan. Men när jag gör det, då jävlar blir de rena. Borde visat en förebild, ni hade fått er en chock.
Min vän Moa var hjältinnan som hjälpte oss att knäppa en massa bilder. Vi är nog inte de lättaste modellerna att ha och göra med, haha. Ingen är speciellt modellig eller hundra procentigt bekväm framför kameran och vi började prata och flumma lite för mycket under vår fotosession. Sen gick Moa och jag hem till mig och catcha upp om livet och drack te och åt saffransbullar från mitt jobb, mmmm.
Denna gose var hemma i Stockholm över helgen. Hon pluggar ju juridik i England nu för tiden. Fint att få ses och höra hur hon har det!
Fars dag var det också. Och jag har ju turen att ha världens finaste pappa att få fira. Självklart vet jag att det inte är en självklarhet att ha det, en bra pappa eller en pappa alls. Men ibland blir jag lite trött på alla som säger "tänk på oss som inte har pappor". Jag kan självklart inte ens föreställa mig att min pappa inte skulle finnas. Jag förstår när folk säger det i kontexten att folk klagar över att vara singel på alla hjärtans dag typ, och jag menar absolut inte att alla säger så, men tycker att vi som har pappor värda att hylla ska få göra det. 
Podden skulle klippas också såklart. Det gjorde jag med en skål snabbnudlar framför mig. Skiva ner lite champinjoner och strödde över chiliflakes och sesamfrön också. Gottigott. Men det var den veckan det.

Emelie's liv, Podcast | |
Upp