Allt händer av en anledning, eller? Vecka 45 är här!

Veckans poddis är släppt!! En till frukostpodd, mysigt koncept tycker vi. Denna vecka pratar vi om sägningen "allt händer av en anledning" som vi har lite olika åsikter om... Vi ger också tips för vardags optimism och jag hittar på mitt egna uttryck för att jag svär så mycket. Ni får också en liten påminnelse från tidigare i år när Ebba och jag prata om stres. Jag berättar om min bästa kund någonsin och Siri om en lite mer irriterande sort... Siri förklarar också hur en ska försöka se saker ur ett annat perspektiv och inte alltid ta åt sig när folk är otrevliga mot en. Det och mycket annat får ni höra i veckans avsnitt av ung och lagom dum! Finns där poddar finns och glöm inte att följa vår instagram!
 
I måndags så träffade jag dessa gosisar (och Anna som tog bilden.) Folk som pluggar hade tydligen höstlov förra veckan så Astrid och Minna var hemma från Lund och Skurup.
Minna var sponsrad av Marlboro ;)
På kvällen hängde jag med dessa!
Och Laura. Vi spelade ett escape room som heter collector. RÖV vad läskigt det var!! Jag och Laura la oss bokstavligen ner på golvet och skrek. Kvällen avslutades med ett par glas bubbel på bara enkelt.
Tips på snabblunch. ICA har faktiskt rätt goda frysta dumplings du kan köpa. Stek i sesamolja, det blir godast, men rapsolja funkar också såklart! Till det gjorde jag en asiatisk morotssallad (rivna morötter+rödchili+sesamfrön+medföljande dressing från dumplingsen+lite soya) doppa dumplingsen i valfri dippsås. Jag hade sweet chili och en blandning av soya+risvinäger+råsocker+sambal oelek. Varsegod för tips!
Det blev November, jag fick kris för håller fortfarande på att smälta att det är 2018????
Testde saffransöl. Ville så testa den förra året men fick aldrig tag på den. I år säljs den som folköl på "min Ica", antar att den kommer in på systemet sen också? Den var rätt god faktiskt! Jag gillar ju suröl.
Igår träffa jag denna pingla. Fikat skulle fotas såklart.
Vi delade på en mortotskaka och drack te.
Om ni undra vad som gömde sig i paketet var det dessa urgulliga örhängen jag köpt till Isa. Hon fyllde år nyligen nämnligen så när jag såg dessa kände jag mig tvungen att köpa de. Finns ingen som gillar älskar att fika så mycket som Isa.
Hon har varit saknad! Vi har ju inte setts sen i juni när vi drack vin!!! Men ibland kommer livet emellan. Men nu ska vi bli bättre på att ses har vi bestämt. Så vi får se hur det går med det, haha. Men det var min vecka det. Nu är jag redo för en ny vecka!
 
Emelie's liv, Podcast | |
Upp