Personlighetstest, ångest och barndomsminnen

Måndag och det betyder poddags!! Denna vecka gör vi personlighetstest! Vi berättar om vad vi fick för resultat 16 personalities och gör ett färgtest live. Ni får veta saker som hur vi hanterar att ta beslut, vad vi stressas och blir glada av. Ni får också höra om en väldigt bra pinne Siri hitta och hennes nya revolutionerande bild om världen. Ni hittar oss där poddar finns och glöm inte att följa oss på instagram!
Inte dokumenterat så värst mycket denna vecka. Inte riktigt haft något att dokumentera heller. Haft rätt mycket ångest på sistone. Tur att jag har denna fluffboll då. Hoppas det går över snart!
Första snön kom och la sig på taken i Stockholm. Försvann lika fort som den kom dock. Lika bra det. Snön kan få komma typ till lucia.
Igår strosade jag runt lite i gamla stan med päronen. Vi kollade in julmarknaden, den har ju öppnat nu. Så många barndomsminnen som florerar när jag är i gamla stan.
Vi gick förbi vårt gamla hus. Det är sig likt men samtidigt så olikt. Inte samma butiker som när jag var liten, men samma portkod. Cafet ligger kvar nere i källaren där jag brukade få chokladbollar som liten. Sen åt vi pizza på vapiano. Men mer händelserik än så var inte min vecka.