Två nya gaddingar och betydelsen bakom den ena

Tänkte att det var dags att visa er min tatuering som jag gjorde en onsdag eftermiddag i april. Har ju faktiskt två tatueringar till sen tidigare också. Dem gjorde en klasskompis i trean på gymnasiet i sin hemmabyggda tatueringssstudio för trehundra kronor. Men det funkade bra det med ju!
Det blev en på armen. Haft en bild sparad på den i över ett år. Tycker den är så grymt fin!!
Gjorde också en sankt persnyckel. Detta är något jag tänkt att göra sen jag var fjorton och antagligen tatueringen på min kropp med störst betydelse. När jag var fjorton gick min morfar bort och sankt persnyckeln har alltid varit hans favoritblomma. Han brukade skydda över dem på vårt landställe. Såg till att de inte blev nedtrampade. Så morfar. Den här är för dig. Mina tatueringar gjorde Emilia. Kände hundratio procent tillit och lugn mot att just hon skulle få göra mina tatueringar. Och nästa gång jag vill tatuera mig blir det definitivt till henne jag drar igen.
Emelie's liv | |
#1 - - Emilia:

Så fint, tack!! Ser fram emot att träffa dig igen!

Svar: Tack själv!! Detsamma<3
Emelie Westlander

#2 - - Maja:

Så himla snygga tatueringar! Har själv två men vill bara skaffa fler och fler hela tiden.

Svar: Åh tack så mycket :) Ja har fyra stycken nu. När jag skulle göra mina två första tyckte jag bara det lät löjligt att en "inte kan sluta". Förstår den grejen nu, vill ju bara göra fler och fler!!
Emelie Westlander

Upp