Tre serier jag vill se på netflix

DEAR WHITE PEOPLE S2: Andra säsongen av briljanta dear white people har släppts och jag är pepp!! Skrev om den efter att ha sett första säsongen (här kan ni läsa det inlägget.) Det var ett år sen dock så känner att jag behöver refresha minnet lite hur första säsongen slutade.
EVERYTHING SUCKS: En highschool serie som utspelar sig på nittiotalet. Hört att den ska påminna lite om freaks and geeks, och det låter ju inte helt fel direkt!
THE RAIN: Den nya danska serien på netflix som knappast någon kan ha missat. Görs verkligen reklam för den ÖVERALLT. Så känns verkligen som en "borde" se den. Tyckte trailern var fett oklar dock och sa noll om själva serien. Men den handlar om något virus som typ har utplånat nästan hela Skandinavien förutom två ungdomar som har klarat sig och då ska försöka hitta en trygg plats och resten av de överlevande. Som jag förstått det är det regnet som bär på viruset, därav serietiteln the rain.
Film och Serier, Kulturtisdag | |
#1 - - Ewe:

The Rain är asbra! Sträckkollade hela säsongen i helgen haha. Så tänk inte att du ska "se ett avsnitt" utan avsätt fem timmar direkt för man fastnar ;)

Svar: Hahah, ja misstänker det ;) Har svårt att sluta kolla på serier ens om jag inte tycker de är bra, blir typ för comittad och tänker att jag måste ge den en chans och se klart :P
Emelie Westlander

Upp