Om jag vann fem miljoner, en annan stad och frikort

Om jag hade fem miljoner skulle jag:
Köpa mig en lägenhet. Helst på Södermalm.

Om jag fick byta utseende med en kändis skulle jag:
Byta med Camilla Mendes, hon är fett snygg!!
Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag:
Spela piano eller gitarr. Kan aldrig riktigt bestämma mig för en av dem. 

Om jag inte hette Emelie skulle jag:
Heta Juni om det var upp till mig. Trots att jag har svårt att tänka mig ett annat namn på min själv. Men på sista tiden har jag verkligen gillat namnet Juni. Och det är ju min månad också! 

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag:
Välja One Direction. Både ett lätt och svårt val, finns så mycket talangfulla musiker därute och lyssnar förvisso inte på dem lika frekvent som när jag var yngre. Men kan inte tänka mig att aldrig kunna lyssna på dem igen liksom. Once a directioner always a directioner. Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag:
Skapa en marinblå byxdress i mjukt skönt tyg som faller snyggt längs kroppen. Tyget ska vara svalt så jag kan använda den sommartid men även vintertid bara om jag drar över en tjoktröja. Den ska vara markerad i midjan, gärna med knytning (breda band!) men annars flowy. Absolut inte figursytt bortsätt från en markerad midja. Tre kvarts långa armar (allltså att de slutar jämt med armbågarna, men byxdelen ska vara långa och sluta max en halv decimeter ovanför fotleden. De ska liksom inte släpa i marken men vill att de ska täcka hela vägen. V-ringad ska den vara och den ska gå i ett svagt U på ryggen. Med vita små tygknappar framtill. Eller kanske bara helt plain, utan knappar? Men då skulle en dragkedja i sidan eller ryggen behövas så en lätt får på sig den. Den skulle matcha tygfärgen så att den knappt syns.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag:
Uppleva studentdagen tror jag. Ja den kommer med en jäkla massa ångest och är inte den bästa dagen i mitt liv. Men kände mig så euforisk på flaket (och nej var ej full, hade inte druckit en droppe alkohol vid det här laget.) Dessutom var min studentmottagning helt fantastisk, är väl rätt så partisk i och för sig, men min studentmottagning är verkligen den finaste jag har varit på. Och de sa nästan alla som var där också. Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag:
Vilja ha längre, tjockare ögonfransar och fylligare bryn. Ni får bara två svar, för känner mig rätt så nöjd med mig själv just nu, och tänker inte öppna dörren till all självförakt.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag:
Vilja kunna tjäna bra pengar på bloggen. Eller ha något skribent/media jobb. Fast trivs väldigt bra där jag är nu. Och mina drömmar kräver mer utbildning.

Om jag hade en superkraft skulle det vara:
Att vara supersnabb eller kunna teleportera mig kanske. Känns praktiskt. Tankeläsning hade varit nice också men känns som det kan tillföra mer ont än gott.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag:
Om det var i Sverige skulle jag välja Göteborg. Om jag skulle välja en stad utomlands, Paris eller London. Tvekar endast på Paris på grund av orkar inte lära mig franska. Heheh...Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag:
Resten av veckan kan i denna fråga få inkludera nästa vecka också och då väljar jag ärt och fetaostbiffarna jag gjorde förra veckan med dill slungad potatis. Mmmm, fy sjutton vad gott det var!! Måste leverera receptet till er alltså!

Om jag var tvungen att vara otrogen med någon skulle jag:
Nu har jag ingen att ens vara otrogen mot och skulle ju inte vara det om jag hade det heller. Men men, skulle jag vara tvungen skulle mina "frikort" väl typ vara Niall Horan och Timothée Chamalet.

Om livet tog slut på söndag skulle jag:
Söndag är ju imorgon... skulle väl strunta inatt jobba antagligen. Ta vara på dagen. Umgås med alla jag håller kärt och leva till fullo min sista dag på jorden efter mottot "ingen kommer ihåg en fegis."
(gif) 

Emelie's liv, Listor | |
#1 - - Beauty Maniac:

Jag gillar speciellt ditt svar på hur du skulle ändra ditt utseende !

Svar: Tack så mycket!! Trött på alla svar med kroppsdelar en ska ändra på osv som enligt mig bara bidrar till mer ångest
Emelie Westlander

Upp