Hey beautiful

Månadens glossybox landade förra veckan så tänkte att jag skulle visa er vad jag fick i den! Tycker dock det är synd att de börjat leverera med postnord... Det var en stor del av lyxen med denna box när den levererades (med bring) till dörren. I-lands problem, jag vet. Och förra månadens box gjorde ju faktiskt det så håller tummarna att de helt kommer gå tillbaka till det igen!
Men nog om det! Nu tar vi och kollar vad jag faktiskt fick i boxen! (Förutom trosskydden som alla fick som bonus.) STORT PLUS för att allt var veganskt och cruelty free!!! Riktigt nöjd med denna box faktiskt.
 
LUXIE BEAUTY fan brush 560: Solfjäderformad makeup borste för applicering av exempelvis bronzer och highlighter.
 
BEAUTANIQ BEAUTY blush serum: Vårdande kräm för kinder och läppar som lätt ska smälta in i huden och ge en rosenfräsch lyster.
 
KARL LAGERFELD & MODELCO baked highlighter: Ljusreflekterande highlighter för att ge huden en skimrande lyster.
THE BODY SHOP lip juicer: Läppbalsam med vårdande ingredienser av sheasmör, marulaolja och ekologisk olivolja som dessutom ger färg till läpparna. Jag fick den med jordgubb/granatäpple.
 
URTEKRAM nordic berries shower gel: Ekologisk duschgel berikad med havtorn, blåbär och tranbär. Fylld med antioxidanter oh vitaminer. Doftar så gott!!
Glossybox, Skönhet | |
Upp