En lista om veckan

Veckans roligaste:
Hade himlans mysigt med Moa igår!! Förvänta er ett gäng bilder bland körsbärsblom. Redan några nu i denna lista.Veckans tråkigaste:
Att det regnat så himla mycket. Hela tiden liksom! Dock känner jag att denna soliga helgen och vädret den kommande veckan väger upp lite för det.

Veckans bästa komplimang:
Ingen specifik komplimang men känner att jag har börjat få mer bekräftelse på mitt jobb på sistone för att jag gör ett bra jobb. Och det känns himlans bra! 

En klädsel från veckan:  It's all from Monki. Röda byxor, randig tröja, jeansjacka och tygkasse. (Glöm inte pricken över i:et, de röda glasögonen. Också från Monki förstås. Örhängerna kommer jag däremot inte riktigt ihåg vad jag köpt, Haft dem rätt så länge.

Veckans humör:
Har varit otroligt trött för har sovit så himla dåligt på sistone och hade en liten meltdown i onsdags. Men bortsätt från det har jag faktiskt mått prima! 

Veckans bild:
Ni får en gif istället! Bara för att jag tyckte den var så gosig. Veckans fundering:
Hur sjutton ska en ha råd att flytta hemifrån? Vad vill jag ens plugga? När ska och borde jag plugga vidare? Vad vill jag göra med livet? Lite livskris funderingar sådär.

Veckans köp:
Har faktiskt inte shoppat något denna vecka. Om inte matköp gills liksom. Det enda materiella köpet jag har gjort är en liten present till Solina. 

Veckans längtan:
Fick en akut längtan efter Lollo bara sådär som en smäll i veckan. Men hon kommer ju faktiskt hem nu i veckan!!! Längtar efter Solina också, och till att jag ska åka och hälsa på henne i mitten på maj.Vad ser du fram emot veckan som kommer:
Middag med Angela imorgon, att spendera lill-lördagen på balkongen med Viktor, Adrian och förhoppningsvis William också. Att träffa Lollo på torsdag igen, äntligen kommer hon hem igen!!

Veckans betyg:
Tre av fem toasters. Känner på mig att nästa kommer bli en fullpottare!

 
Emelie's liv, Listor | |
Upp