Det känns som fredag idag

Har haft fredagskänsla hela dagen, för imorgon är jag ledig så nu har jag en solig ledig helg att se fram emot och det ska bli så gött!! Tänker SOVA, vila, kolla ikapp serier, hänga på balkongen, se till att få till en bubbelkväll med någon. Glädjeruset sprider sig i kroppen! Men hörrni! Vi tar och kollar lite på vad jag gjort under dagen.
(gif)
Standard frukost innan vi öppnar på jobbet. Också märkt hur sjukt skönt det är att jobba i träningstights. Från och med nu kommer jag ha det varje dag på jobbet.
(gif)
Hängde två skjortor på vädring. Någonstans däremellan var jag hos Ebba och spelade in ett poddavsnitt och hängde lite med hennes roomies Malin och Sandra.
(gif)
Då passade kissen på att spana in regnvädret ordentligt. Jag gillar i och för sig också regnet. Men i rimliga mängder. Har regnat lite väl mycket de senaste dagarna tycker jag.
Har också röjt upp på mitt rum idag. Det var KAOS. Hade ni fått se före och efter bilder hade ni fått er en chock.
När jag och Solina hängde i Götet i somras köpte vi gulliga pins i en butik i Haga. Så nu fick de åka på min nya vårjacka. Antar att fler av er precis som jag nu stör er på att jag satte knapparna extremt osymmetriskt...
Har också vänt blad i min fina väggkalender. Hade glömt att göra det.
Nu ska jag ha en lugn skön kväll, antagligen lägga mig tidigt och vakna glad och utvilad imorgon.
Emelie's liv | |
#1 - - Angelica Wåhlin:

Låter som om du har en fantastisk helg framför dig :)

Svar: Eller hur! :)
Emelie Westlander

Upp