JAG HAR MÖBLERAT OM! före och efterbilder

Hade egentligen tänkt att publicera detta betydligt tidigare men råkade somna när jag redigerade bilderna, whoops. Inte alls trött... Oh well here we go.
Förra tisdagen gick jag och Lollo hem till mig och började lite sådär spontant möblera om på mitt rum. Eller ja halva, skrivbordshörnan ser likadan ut. Så här såg det ut innan.
Sängen stod med långsidan mot tapetväggen och fåtöljen, klädstången och nattduksbordet trängdes bredvid. Men jag trodde att så här måste jag ha det, att det inte gick att möblera om på mitt rum (främst på grund av tre dörrar att förhålla sig till.) Hur skulle jag annars möblera? Vart skulle jag ställa sängen? Hur skulle jag flytta runt allt? Tur att jag har Lollo då för hon kirra biffen.
Vi kollar på det färdiga resultatet. Please disturb.
Välkommen in!
Nu står sängen istället med kortsidan mot tapetväggen och mot fönstret vilket blev hundra gånger mysigare!! (Ja Lollo, ännu en gång, du hade rätt!)
Spegeln har fått ny plats också och flyttat till ovanför nattduksbordet.
Bredvid där står nu klädstången.
Alltså det är ju såååå mysigt här. Älskar helt plötsligt mitt rum lite mer.
Sen har vi fåtöljhörnan, den får inte glömmas!
Den står nu i änden av sängen istället och är lite mer rymlig än innan där den bara stod mitt i allt. Ja innan var det inte så mycket till en hörna direkt. Bredvid den står en korg redo för picknickar och...
... alla mina vinylskivor. De har stått under skrivbordet innan men på sin nya plats får de synas mer. Så nu ska jag damma av dem och börja spela mer LP igen.
OCH INTE ATT GLÖMMA!! Det världsbästa printet, gjort av Alexandra. Beställde på direkten när det möblerats om och jag märkte att det blev en tom vägg helt plötsligt. Finns att beställa här.
Ligger och slappar i sängen mest hela tin nu och kollar ut på mitt fina Södermalm.
Emelie's liv, Inredning | | En kommentar |

Längtar efter helg


Gla varm och trött onsdag på er. HELVETE ALLTSÅ. Går ju inte att ha kläder på sig längre. Blev helt plötsligt tom i huvudet på vad jag skulle skriva, känns lite som en sådan dag. Glömmer både vad jag ska göra och säga. Så redo får helg nu!!! Bara två dagar kvar. Var på vin och chokladprovning igår. Fick dricka en massa vin (mmmm...) och äta en världsgod chokladpannacotta som var sådär ljuvligt len. Annan choklad också såklart. Nu skriver familjen att maten står på bordet, tidig middag ju?? Oh well, nästa gång vi hörs är jag nog lite klarare i huvudet. Puss!!
Kallar denna bildserie trött och varm Emelie.
Emelie's liv | | 2 kommentarer |

Om du vill få feeling på sommaren

Det är sommar, och då måste en ju ha lite härliga sommarlistor att lyssna på. Jag har såklart mina egna för att få lyssna på det som jag kopplar till sommaren och tänkte att ni ska få ta del av de också och få sommarfeeling. Har två olika för olika moods. En lugn lista, för mysiga sommarkvällar och sommarmornarna och en mer peppig lista för ja, när en vill bli glad och peppad.
Kulturtisdag, Musik | | En kommentar |
Upp