När en vaknar på fel sida

Igår var det bara en sådan dag när det känns som allt gick fel. Vaknade efter en natt med alldeles för få timmars sömn. Låg bara och vred och vände på mig och ni vet när en får en sådan kväll/natt när bara allt som gett en ångest de senaste åren kommer på en och samma gång. Inte kul det vill jag säga. När jag gjorde min frukost lyckades jag göra två tabbar, vet inte hur, men lyckades krossa mitt kokta ägg i handen så att varm äggula rann på mig, köksbänken och golvet. Sen tryckte jag lite för fort på kaffepresson så att kaffevattnet plus sump sprätte över hela diskbänken. Och efter det vart typ hela dagen förstörd. 
Cause you had a bad day, You're taking one down, You sing a sad song just to turn it around. Haha ne, men blev lite gladare efter att jag fick världens gulligaste kommentar från en kund!! Hen sa "du är alltid så himla gullig, du måste vara kundernas favorit!" en sådan kommentar hörrni blir en väldigt glad av i service branschen. 
Kvällen blev lite bättre när jag gick till Ebba. Köpte med mig sushi till middag, vi spelade in ett nytt podcastavsnitt och Ebba spådde mitt kärleksliv som om vi vore femton igen.
Podden är släppt redan nu, lite försenat denna vecka (så redan kanske egentligen inte var rätt ordval) men bättre sent än aldrig! I veckans avsnitt diskuterar vi spöken. Finns de på riktigt? Vi pratar om spöket som bor i Ebbas lägenhet och försöker få kontakt med det under podden. Får vi ett tecken tror ni? Vi pratar också om livet efter döden, spirituella upplevelser och spårar såklart in på helt andra ämnen (som vanligt) såsom att vi båda skulle bli otroligt dåliga brevbärare och varför framtiden kommer bli som i filmen Wall-e. Blir ni nyfikna? Hur skulle ni inte kunna bli det. In och lyssna, sök på ung och lagom dum. Finns där poddar finns.
Emelie's liv, Podcast | |
Upp