Kulturtisdag : Tre serier som drar igång i April

NEW GIRL återvänder för en sjunde och sista säsong nu i April. Och jag är så pepp! Hade varit okej med hur säsong sex slutade så hoppas de lyckas med ett lika bra slut på säsong sju så en inte kommer gå runt och undra. Är i alla fall peppad på vad dessa underbara karaktärer kommer ha framför sig i sista säsongen, kommer sakna dem!!
THE 100 kommer också (ÄNTLIGEN!!) tillbaka för en femte säsong efter jobbigaste cliffhangern någonsin i förra säsongsavslutet. Och om BELLARKE inte sker snarast blir jag förbannad. De har lekt med våra Bellarke hjärtan alldeles för länge nu!!
THE ORIGINALS återvänder också för en femte säsong som blir den sista. Känns som det är tid nu, för tycker deras storylines dog ut fort här och kändes lite påtvingade typ. Ska bli spännande hur de hanterar tidshoppet och hur de knyter ihop det hela. Även taggad på att få se några favoriter från the vampire diaries dyka upp.
Film och Serier, Kulturtisdag | |
#1 - - Ewe:

Åh vilka från Vampire Diaries ska vara med i Originals?
Vill inte att Clarke ska vara med någon annan än Lexa haha! ;D Älskade de två ihop.

Svar: De enda jag vet är Caroline och Alaric! Men hoppas på fler :) What, har aldrig fattat varför så många älska Lexa så mycket, jag gillade aldrig henne och tyckte inte skådisarna hade någon bra kemi.. Bellamy for the win :D
Emelie Westlander

Upp