Fredagen den sextonde mars

Vaknade halv åtta imorse trots att jag är ledig dag, men det kändes helt okej. För var inte så trött när jag vakna och solen sken in och värmde genom fönstret så jag kunde låtsas som om det var sommar. Trots att termometern visade på minusgrader ute.
Fint väder ute också ju! Tänker att om en inte hade vetat om att det var vinter hade en kunnat tro att det var sommar också. Fredagar är min lediga dag i veckan. LYX att få ha denna dag som sin lediga dag. Har tvättat en massa inför Bali, kollat på ett par serieavsnitt jag missat under veckan och förberett de sista inläggen för min frånvaro (ni trodde väl inte att jag skulle lämna ett tomrum här va!)
Ps! Mina luncher är inte alltid så himla bloggiga. Ibland slänger jag bara upp frysmat på en tallrik som vilken lat ungdom som helst. Det som var mest lagat här var att skära upp potatisen och steka den.
Nu sitter jag här nyduschad i en obäddad säng i pastellfärgade kläder och med en jobbig finne. Har hållt på att hemmabehandla den hela förmiddagen vilket resulterade i ett litet sår istället, whoops. Men den var stor och röd och svullen och gjorde ont :( Så nu är den nästan borta i alla fall! Ne men hörrni, nu ska jag iväg och träffa modern min. Ha det fint!
Emelie's liv | |
Upp