Ett fredagshej

Juniflickan checkar in och tar fredagskväll med ett glas rödvin i handen och en skål ostbollar bredvid sig när hon skriver så tangentbordet blir kladdigt. Okej nu slutar jag skriva om mig själv i tredje person. Hej hur mår ni? Jag mår i alla fall fint. Hade en dipp igår eftermiddag, men efter en mysmiddag med Natta som jag inte träffat på hundra år fylldes jag av glädje och energi igen. And everything is right with the world. Tyvärr risk att podden måste ta en paus igen nästa vecka, blev inställt igår och jag jobbar som en dåre denna vecka och Ebba har en del på sitt håll också, så vi har svårt att få ihop det. Men ska försöka och sen kommer det att rulla på som vanligt igen. Imorgon kommer nästa kompisintervju förresten! Så se till att kika in då!! Hoppas ni får en underbar helg varesig ni är lediga eller behöver jobba som lilla jag. PUSS!
Emelie's liv | |
#1 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Alltså vin så gott det låter, och då dricker jag sällan alkohol. Hade dock varit gott med vin idag tror jag :). Kanske ska ta ett glas till kvällen.

Svar: Javisst! Ett glas sådär bara för att "unna sig" eller till maten kan ju faktiskt vara underbart gott! Hoppas du unnade dig det om du kände dig sugen :)
Emelie Westlander

Upp