En liten intervju med Solina

Solina har jag nu känt i ett och ett halvt år, ganska exakt faktiskt! Ni vet när en bara klickar på en gång och känner på sig att vi kommer bli kompisar? Solina är nu en av mina närmsta vänner och min partner in crime. Och känner att vi har hunnit med så mycket kul ändå den tiden vi känt varan, som att vi var tvungna att ta igen åren vi inte kände varan för att balansen på jorden skulle stämma (guu va cheesy det lät, men sant är det.) Att ha levt i olika städer har känts skit, från att bara vara några få tunnelbanestationer från varan till femtio mil. (Herregud, skulle aldrig klara av ett "riktigt" långdistans förhållande, alltså med en fin pöjk jag skulle vara kär i. Men nog om mig nu skulle detta handla om Solina.) Blir fortfarande lite ledsen när jag åker förbi Kristineberg. Hon ska ju bo där! Bäst för dig att du återvänder till Stockholm i sommar Solina, hör du det?
 
  • ALLMÄNNA FRÅGOR

Hej Solina! Hur mår du? Du pluggar ju på teaterfolkis i Kungälv, kan du inte berätta lite mer om det?
Hej Emelie! Jag mår precis just nu rätt bra. Det går väldigt upp och ner med mitt mående, men i skrivande stund känner jag mig rätt lugn. Yes box, jag befinner mig en bit utanför Gbg i år! Hmm vad ska jag berätta utan att bli för långrandig… Jag går en ett(två)årig teaterlinje med mycket fokus på rörelse. Trivs så himlahimla bra både med människorna och själva arbetet. Vi ska faktiskt sätta upp en slutproduktion nu i maj med tema sex&samlevnad, ska bli så himla kul! Annars lever jag uppe på ett berg i ett sketet litet hus med fina människor och är i skolan mest hela tiden.

Vad har du för planer när pluggåret är slut?
Åååh, sånt här får en ju inte fråga!!!! Jag vet faktiskt inte. Vad som helst kan hända. Kanske bor jag i Stockholm, kanske fortsätter jag på linjen jag går på, kanske drar jag utomlands. JAG VET INTE. Men det löser sig nog, det brukar ju lösa sig.
Beskriv hur din perfekta dag ser ut om du får göra vad du vill? 
Min perfekta dag börjar med att jag måste gå upp skit-tidigt, det är kallt och regnigt utomhus, jag äter en torr knäckemacka och hetsar iväg till jobbet med fettigt hår. Sen jobbar jag i tolv timmar på ett tråkigt jobb, går hem, lagar en äcklig fattig middag och går och lägger mig för att göra om allt nästa dag. Mmmm njuter bara av att tänka på det. Nä, men just nu nöjer jag mig nog med att få vara utvilad, lugn inombords, med människor jag tycker om och att vi gör något himla kul men inte alltför ansträngande på ett fint ställe med fint väder.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet, varför/varför inte?
Vill ju göra det, men har rätt svårt att tro på kärlek överlag för tillfället. svartochsvår.

Kommer du ihåg ditt första intryck av mig?
Ja! Vi skulle fika på vetekatten, det var sommar och jag stod och väntade på dig utanför när du kom gående. Du hade en blommig kjol(eller klänning?) på dig kommer jag ihåg och jag tänkte att du hade så snygga kläder och verkade så himla cool. Sen satt vi ju och pratade i några timmar och jag tyckte bara du var så mysig, så då bestämde jag att vi skulle bli kompisar, och det blev vi ju!! Himla tur.

Beskriv ett fint minne vi har ihop.
Åh. Svårt! Att välja alltså, inte att komma på. Tycker vår resa till Västkusten nu i somras var så fin! Speciellt när vi låg på klipporna i skymundan för alla båtar och solade, rökte och pratade killar. Gillade också båtresorna då jag alltid verkade dra nitlotten och blev sjöblöt vilken sida jag än satt på, men du alltid var snustorr. Orättvist. Vad är din hemlighet?
Om du fick välja en maträtt som du skulle behöva äta resten av livet, vad väljer du då?
Är så himla sugen på sushi nu, så vill skriva det men tror nog inte jag skulle vilja äta det livet ut alltså… kanske tacos? Går ju att variera liksom.

Favoritlåt just nu?
En låt? Det går inte. Du får tre. ”Man vänjer sig” av Kjell Höglund, ”16 shots” av Stefflon Don och ”Step” med Vampire weekend. En för varje humör. Och obs, dessa är just precis nu, jag byter favvolåtar fortare än du kan säga förstamajtalarstolsuppsättningsförman.

Känner du dig lika gammal som du är?
Jag tror det. Jag är väl fjorton fortfarande?

Det pinsammaste du har varit med om?
Haha, har ju skämts så himla mycket i mina dar, men har. ju. inget. minne. Kommer ärligt inte ihåg. Och på sistone har jag blivit lite skadad av teatern och all bejakning av dig själv så tycker väldigt lite grejer är pinsamt, och tycker jag något är pinsamt glömmer jag det rätt snabbt. FÖRLÅT för präktigt svar.
Vilken svordom använder du mest?
Fan.

Något om dig som inte så många vet?
Är ju rätt ointressant alltså. Att jag snart kan göra en flick-flack(typ en handvolt fast bakåt)kanske, för det lärde jag mig idag!! Eller att jag har halvt fotografiskt minne.

Kändiscrush?
Cole Sprouse.
Vad längtar du mest till just nu?
Värmen. Fast försöker carpa diem litegrann ändå. Allt kan ju ta slut när som helst. /positivtjej

  • ANTINGEN ELLER
Skräckfilm eller romantisk komedi?
Romantisk komedi, alla gånger. Klarar ej av skräckfilm.

Superstark eller supersnabb?
Supersnabb.

Prata i telefon eller sms:a?
Sms:a. Fast tyvärr allmänt dålig på att höra av mig. Förlåt<33

Potatis eller pasta?
Pasta. Det är olagligt att välja något annat än pasta här tycker jag.

Chips eller popcorn?
Chips.

Sommar eller vinter?
Sommar. Fast helst vår.

Solsemester eller storstadssemester?
Åh, solsemester just nu. Är så himla trött på mörker och kyla. Men annars är jag nog mer intresserad av storstadssemester. Allra helst en blandning, men det kanske är att bryta mot reglerna?

Nyår eller midsommar?
Har nog haft fler fina midsomrar än nyårsaftnar, så tar väl det.
 
  • PEST ELLER KOLERA
(Haha trodde det här var en fråga. Tyckte det var en himla konstig en att ställa här.)

Ha naglar som tänder / Ha en fruktansvärt hårig tunga
Naglar som tänder. Tycker det känns fruktansvärt äckligt med en hårig tunga.

Alltid ha en sten i skon / Alltid ha fuktiga strumpor
Alltid ha fuktiga strumpor. Gillar inte när det trycker och gör ont på lelle foten.

Ha en näsa lika stor som en hajfena / Ha bröstvårtor lika långa som hopprep eller som blinkar i olika färger
Haha absolut bröstvårtor som blinkar i olika färger. Vilket partytrick liksom.

Hitta botemedlet för cancer / Sätta ett stopp för världshungern
Hitta botemedlet för(mot?)cancer.

Trampa på lego / Slå stortån i tröskeln
Näe. Trampa på lego.

Ha ett huvud lika stort som ett traktordäck / Ha ett huvud lika stort som en pingisboll
Ha ett huvud lika stort som ett traktordäck. Tänker att folk kommer tro att jag är väldigt smart då. Och det kanske jag också skulle vara, tror jag.

Prinskorvar som fingrar / Hår av spagetti
Prinskorvar som fingrar. På nåt sätt lite gulligt?
 
Kompisintervjuer | |
Upp