En liten intervju med Minna

 
Åh Minna Minna Minna. Lärde känna henne i samma veva då som Astrid och Solina. Vi är ju ett fint gosigt gäng. Minna är en sprudlande person som alltid lämnar en fylld med massa energi. Blir alltid en massa skratt med henne. Tycker om Minnas skratt väldigt väldigt mycket. Minna, kom tillbaka till Stockholm! Stockholm saknar dig och ditt skratt. Jag saknar dig och ditt skratt.
 
  • ALLMÄNNA FRÅGOR
 
Hej Minna! Hur mår du? Vad har du för dig nu för tiden?
Men hej Emelie!! Jag mår prima, hur mår du mina fina vackra människa??? (Hallå säger dom inte typ så i Ronja Rövardotter? Gillade uttrycket ska börja med det. Japp sånt kan man bestämma:)) Bor för tillfället på internat i skogen (Arvika) där jag plockar massa svamp, yogar när jag orkar skuffa undan sängen som Serri tar upp HELA rummet, och spelar med grymma musiker. Tack för mig.

Du har gått musikinriktning både grundskola, gymnasium och nu på folkis. Hur skiljer sig det åt?
Oj hm. Bra frågor! Impad. Största skillnaden är nog ändå att jag nu bor med mina klasskompisar. Liksom spenderar ca varendalitensekundminutvaknatid merom. Och det är ju astrevligt, svinmysigt, underbart mestadels men också SÅ.JÄKLA.PÅFRESTANDE ibland<3 När jag hamnat i det sistnämnda brukar jag dock tänka på hur fint faktumet att faktiskt vara nära andra människor är (både fysiskt och psykiskt) och då mår jag lite bättre.

I år får vi ju rösta för första gången! Vet du vilket parti du vill rösta på?
Amen du!! Gudrun Schyman var här nyss å hade ett sånt där home party! Alltså typ kom och pratade och informerade och var allmänt cool. Jag vill va henne. På sååå många plan. Tänker att Gudrun nog skulle röstat F!. 
Kommer du ihåg ditt första intryck av mig?
Ja! Vi var ju några stucken som skulle ses på kompisdejt i Vitabergsparken i Stockis. Kommer inte ihåg precis vilka kläder du hade men nåt färgglatt i alla fall! Byxdress? Tror det var byxdress. Minns att jag tyckte du såg så ball och liksom närvarande ut. Jag var ju lite smånervig men du kändes så himla härligt sansad. Vi hade knytis och faktumet att du hade prydlig glasflaska med äppelmust (visst var det det?!) medan jag hade mosig mango från frysdisken stödjer väl mina givna adjektiv till oss två den situationen. Jag hade för övrigt gått runt i butiken säkert 20 min innan jag bestämde mig för just den, mosiga mangon :) #självsäker

Beskriv ett fint minne vi har ihop.
Åh måste nog ändå säga det nyåret vi firade tillsammans. Vi var ett gäng som åt massa mat, körde sanning eller konka, drack mängder vin och dansade. Vi dansade. Och fan vad vi KUNDE dansa. Vill dansa med dig Emelie!!!!!!!!!!!

Om du fick välja en maträtt som du skulle behöva äta resten av livet, vad väljer du då?
Vill du egentligen säga tacos pga valmöjligheter, variation och GOTT. Meeeen tänker va en töntig student och säga nudlar pga BILLIGT. Vi hörs. 

Favoritlåt just nu?
"Viking" av Ted Gärdestad som förövrigt min roomie använde sig av när han skulle beskriva min personlighet. "Om du skulle vara ett ljud Minna, då skulle du vara den dör flöjten" (Det rör sig nu alltså om ett skitfult asirriterande SKÄRANDE flöjtljud). Hej!
En resa du gärna skulle göra?
Jag vill vandra!! I typ fjällen!! Och ba gågågå. 

Känner du dig lika gammal som du är?
Får ofta höra att jag känns äldre än jag är men nu när jag tänker efter är det nog mest folk som liksom halvkänner mig som säger så. Människor som har bra koll på mig uppfattar nog mig som jag själv känner mig - typ småhysterisk. Tycker dock inte det här måste vara nåt barnsligt så jaa, Minna 19 snart 20 känner sig som minna 19 snart 20.

Om du var ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med dig?
Hmm. Tänker en sån där ihopfällbar fickkniv för sånna är väl användbara? Nån typ av presenning man kan ha som skydd(???) och hallå! Mitt munspel! Hinner/prioriterar aldrig att lära mig spela på det men nuu jävlar!

Vem är din största förebild?
Min mamma. Klyschigt jag vet. Men alltså mamsen även kallad morsan blues är ju den bästa nånsin. Omfamnande, peppande, skrattig, frän och hur dryg som helst.
Det pinsammaste du har varit med om?
Alltså bara jag som typ inte tycker att saker är så pinsamma??? Minns i trean när jag var på klassresa och just min pappa var tvungen att följa med vilket ju inte var det roligaste. Han tyckte dock det var fina fisken och hade som tradition att lägga pannkakor på sin kala flint. Inte ens DÅ skämdes jag. Fattar ni hur cool jag är.

Vilken svordom använder du mest?
Måste va fan va.

Något om dig som inte så många vet?
Att det absolut värsta jag vet är att vara snorig. Får panik. Man får ju snor i hjärnan?!!?

Vad längtar du mest till just nu?
Sommaaaaaaaar


  • ANTINGEN ELLER

Skräckfilm eller romantisk komedi?
Romantisk komedi. Helst i kombo med lösgodis.

Superstark eller supersnabb?
Supersnabb känns ju roligast? Att va Edward cullen å ba hoppa upp och ner på grenar typ. Är såld.

Prata i telefon eller sms:a?
Prata.i.telefon. Jisses!!! Man vill ju ha klarhet vänner! Tydliga besked och beslut på en gång! + Finns inget svårare än att prata djupt och känslor och allvar på sms. Kan inte du lära mig om du vet hur man gör Emelie???
Potatis eller pasta?
Pasta bby.

Chips eller popcorn?
Svårt. Chips är ju godare men popcorn kan man äta mer av. Säger popcorn. Kvantitet före kvalitet.

Sommar eller vinter?
Sommaaaaar

Solsemester eller storstadssemester?
Solsemester. Solsolsol tjoho

Nyår eller midsommar?
Blir nog midsommar trots allt. Varmare och typ mindre press? Tycker ofta att nyår liksom blir lite prestigeit att man måste ha ett så HIMLA HÄRLIGT nyår med MASSA vänner och MASSA roligheter och MASSA PLANER. 
 
 
  • PEST ELLER KOLERA

Ha naglar som tänder / Ha en fruktansvärt hårig tunga
Men hårig tunga!? Fatta mysig att hångla med.

Alltid ha en sten i skon / Alltid ha fuktiga strumpor
Sten i skon utan tvekan. Det är ju tamigfasen det värsta jag vet att vara sådär liiite blöt. Typ när man duschat och inte riktigt hann torka sig innan man drog på sig kläder. Tex strumpor. Bara för att ta ett exempel ;) 

Ha en näsa lika stor som en hajfena / Ha bröstvårtor lika långa som hopprep eller som blinkar i olika färger
Jag vill ha långa blinkande bröstvårtor!!! Ballt på klubb ballt på stan ballt.i.sängen. Haha nej men alltså allt som blinkar i olika färger är väl bra??

Hitta botemedlet för cancer / Sätta ett stopp för världshungern
Oj svårt. Måste nog ändå säga det sistnämnda. Men som sagt. Himla svårt.
Trampa på lego / Slå stortån i tröskeln
Den hör var lättare! Trampa på lego. Känner att jag fortsätter på uteslutningsmetoden här och att slå tån i tröskeln är typ nästan lika illa som att vara snorig. Typ.

Ha ett huvud lika stort som ett traktordäck / Ha ett huvud lika stort som en pingisboll
Ja alltså kan man ta av pingisbollshuvudet?? Pingisbollarna till pingisbordet här borta är nämligen ALLTID borta och skulle ju vara ofantligt smidigt att kunna spela med sig själv.

Prinskorvar som fingrar / Hår av spagetti
Jag säger hår av skabetti. Tillsätt pesto och du har delikatess kompis.
Kompisintervjuer | |
Upp