Den vardagliga listan

Sparade ner dessa frågor för en lista för ett tag sen men kan inte komma ihåg från vem. Så kan inte ge någon cred. Men här kommer en liten lista om min vardag.


Något jag värderar högt i min vardag:
Att det ÄNTLIGEN är ljust både när en går till och från jobbet. Eller ja nästan i alla fall. På helger och på vardagar kan en skymta soluppgången på vägen till jobbet och solen går ner strax innan jag går hem. Men snart så!!

Det här äter jag till frukost:
På jobbet blir det oftast en valnötsfralla med ost och en kopp bryggkaffe med oatly eller en havrecappuccino. Hemma blir det antingen något bröd från jobbet, gröt eller pannkisar av något slag och så te eller kaffe till det.

När går jag och lägger mig:
De senaste veckorna har jag haft så svårt att komma i säng i tid. Lägger mig för sent, somnar ännu senare och sover dåligt. Men mitt mål är att lägga mig mellan tio och halv elva. Blir oftast senare dock.

Saker som står på min tråkiga vardagliga to-do just nu och som jag aldrig gör:
Har en tendens av att skjuta upp städning av mitt rum. Eller liksom mer det där småplocket som att sortera in tvätten och hålla det organiserat på skrivbordet. Har också skjutit upp att ringa min tandläkare och boka en tid lite väl länge nu. Ogillar att prata i telefon.

Det här äter jag till lunch:
Varierar så mycket. Allt från att röra ihop någon god pasta eller någon enklare soppa till att bara steka på något frysvego med tillbehör.

När jag går upp:
Vid fem, åtta eller nio/halv tio. De två förstnämnda om jag jobbar öppning/stängning, den sistnämnda när jag är ledig.

Jag går till jobbet: 
Runt halv sex eller halv tolv.

Jag kommer hem från jobbet:
Strax efter tolv eller strax innan sju.

En vanlig vardagsmiddag:
Ofta pasta (what else) av något slag om vi vill laga något snabbt, gott och enkelt.

Vad jag gör på vardagskvällar:
Kollar på serier, umgås med en vän/vänner, jobbar med bloggen, läser andras bloggar, umgås med familjen etc.

Har jag söndagsångest:
Nah, väldigt sällan. Nu för tiden har jag också alltid sovmorgon på måndagar om jag inte byter pass så då behöver jag inte heller ha ångest över att gå upp tidigt. Hade mer söndagsångest under gymnasiet men blir väl också så när en inte har ett måndag till fredag jobb att söndagsångesten inte blir så relevant längre.

Emelie's liv, Listor | |
#1 - - Fanny:

Ser ju jättegott ut!

Upp