Tre aktuella och tre kommande filmer jag vill se

LADY BIRD - En film om att vara ung. En mor och dotter relation och den första kärleken. 
ADRIFT - Baserat på en sann historia om ett ungt par som hamnar mitt i en orkan när de är ute och seglar över havet. Vad som skulle blivit deras livs äventyr blir till en mardröm om överlevnad.
UNGA ASTRID - En biografisk film om Astrid Lindgrens unga liv.
MAMMA MIA HERE WE GO AGAIN - Vem älskar inte en musikalisk film med Abba musik och Meryl Streep och Amanda Seyfried i rollerna som mor och dotter igen.
UTØJA - En film som återskapar det vidriga massmordet på Utöya den tjugoandra juli tvåtusenelva. Kommer fortfarande ihåg när jag fick upp notisen i mobilen och när det sändes i nyheterna. Vilken jävla mardröm.
THE INCREDIBLES 2 - Ja jag må vara tjugoett och långt ifrån målgruppen för denna film. Men jag har väntat i fjorton år på denna dag. Låt mig! (Kanske inte skulle gå själv och se denna på bio, får hitta en kompis som vill vara småbarn tillsammans eller hitta någon att vara barnvakt åt hehe.)
 
Film och Serier, Kulturtisdag | |
#1 - - Ewe:

Adrift vill jag se pga Sam Claflin = mums. ;D Inte så förtjust i Shailene Woodley dock.

Mamma Mia är ju ett måste för att den är mysig, nåt att se med mamma dessutom ;)

Utoya vill jag också se men fy vad man kommer må dåligt av att se den. Nästan så att det inte är värt? :O

Svar: Hhihi ja han är verkligen mumma ;) personligen älskar jag Shailene så för mig känns ju denna film prima!
Ja eller hur! Kanske inte förväntar mig att storyn ska vara amaze liksom men med tanke på hur mysig den första är borde ju denna inte falla långt bakom liksom :)

Jo det kommer ju inte direkt vara en upplyftande film, men tänker att sådant är viktigt att se också. Speciellt när det är verklighetsbaserat. Allt kan ju inte tyvärr vara happy clappy hela tiden :(
Emelie Westlander

#2 - - Beauty Maniac:

Jag är så taggad inför Mamma Mia 2 och Ocean's 8! Jag visste inte ens att det skulle komma en film om Utöya men nu när du nämnt det vill jag se den, dock hemma och ensam för jag är 99% säker på att jag kommer böla

Svar: Visst! Såg trailern för ocean's 8 nu, verkade inte vara riktigt min smak men absolut en film för en myskväll hemma :) Ja det lär jag också, men känner på något sätt att det är en film en måste se på bio, för att intrycket liksom kommer bli kraftigare.
Emelie Westlander

Upp