Ett serietips

Okej jag tror knappast någon har missat serien the rain. Den har legat på min lista sen den släpptes och i helgen, när jag såg sista avsnittet av the good wife (snyft) så sträckkollade jag på the rain. Fy så spännande den var!!
The Rain är en dansk/svensk serie om Simone och Rasmus. En dag blir Simone ryckt från skolan av sin pappa, utan förklaring och de skyndar sig iväg i deras bil tills de hamnar i en av apollons bunkrar. Där säger hennes pappa åt dem att vänta på honom, han kommer komma tillbaka. Men sex år senare är Simone och Rasmus fortfarande kvar i bunkern. Maten börjar ta slut. Syret börjar ta slut. Och fortfarande inte ett tecken från deras far. 
De bestämmer sig för att ge sig ut på egen hand. På vägen stöter de på Martin, Lea, Beatrice, Patrick och Jean. Tillsammans kämpar de för sin överlevnad i ett försök att hitta en säker palts.
Såklart bjuder serien på lite kärleksdrama också.
Och vänskap. Är så taggad på en andra säsong av denna serie (plus att se Alba som Unga Astrid i höst!) 
 
Trailerna ser ni här:
 
 
 
Film och Serier, Kulturtisdag, Tips | | Kommentera |

En sådan trött måndag

Ni vet en sån dag när varje steg känns lite tyngre. När allt känns som en extra ansträngning. Lite utan en sådan dag har det varit. Är enormt trött. Känts som en dimmvägg hängt framför mig. Vet inte om jag bara är i behov av sömn eller om det är semestern kroppen har börjat skrika efter. Tre arbetsveckor kvar. Sen har jag lika många då jag är ledig och åhh det ska bli så skönt!! Ps! Podden är lite försenad då mailen har krånglat så har inte fått poddfilen. Ebba ska skicka den när hon har tillgång till sin dator igen så är den förhoppningsvis uppe imorgon, i värsta fall på onsdag! Vi kommer också berätta om spännande sommarplaner för poddisen.
en bild när jag var lite piggare och gladare.
Emelie's liv | | Kommentera |

Bakissöndag

Vaknade bakis imorse med en katt vid mig. Igår var det bubbelkväll hemma hos Ebba och Malin med Kara och några av Malins kväll. Var en mysig och rolig kväll tills jag blev yr och illamående. Men ibland blir det bara sådana kvällar, mina verkar bara alltid ha väldigt dålig timing... Hade inte ens druckit så mycket. Oh well!
Var på kompisdate idag! Var supergosigt! Vi gick till älskade traditioner och beställde våfflor.
Vi tog deras brownievåffla. Den var amaze! Deras milkshakes ser helt otroliga ut också. Skulle antagligen sätta en i matkoma men wow. Blev en väldigt mysig bakissöndag i alla fall!
Emelie's liv | | En kommentar |
Upp