Systerlistan

Hittade denna systerlista, glömde dock att spara länk så kan inte credda någon för den. Lät både mig själv och min syster svara på frågorna, tänkte att det kunde bli skoj! J=jag S=min syster

Presentera din syster och beskriv henne med tre ord.

S: Envis: På ett bra sätt, eller ibland ett jobbigt sätt. Du är bestämd och står för din sak, du är inte den som back down.
Härlig: Ja du är härlig. Du är min härliga syster, du är rolig ibland, ja det är väl klart att jag tycker du är härlig. Tycker om att vara med dig.
Egen: Du har en egen stil, du hänger inte så mycket på andra utan du kommer på egna tankar och egen klädstil.

J: Lojal: Du är väldigt lojal mot folk omkring dig och omtänksam och fin. Du finns alltid där när det gäller.
Modellunge: Okej måste ju få berömma ditt utseende, för jävlar vad snygg du är unge!! Inte konstigt att du fått modella på Stockholm fashion week och gjort andra balla jobb.
Kreativ: Du är otroligt kreativ och gör så många fina målningar och konstverk!!

Vad är det bästa med din syster?

S: Är det här för att ge dig en liten egoboost eller? *skrattar* Det bästa är väl att jag kan komma till dig för råd, om jag har något problem. 

J: Att du alltid funnits där när det väl gäller även när vår relation var som traggligast. Som när jag var sjutton och fick mitt hjärta krossat och du sköt under världens gulligaste lapp under min dörr för att jag hade för ont komma ut och prata med någon, eller ens sätta mig på soffan med er. Har sparat den såklart.

 

Vad är det sämsta med din syster?

S: Jag venne, när vi bråkar och du blir elak typ. Jag har väl egentligen inget konkret "det sämsta med dig" liksom.

J: Säger väl samma. Fan vad elaka vi kan bli när vi bråkar. 

 

Hur var er relation när ni var små och hur är den idag?

S: Den var inte så bra när vi var små, den har blivit mycket mycket bättre det senaste året, de två senaste åren kanske. Båda vi har vuxit upp lite. Vi var väldigt olika och jag menar det är vi fortfarande men vi har väl lärt oss att det inte är allt och att vi kan vara vänner också.

J: Ja när vi var riktigt små var den väl ändå bra. Det var väl när vi kom upp i tonåren som den blev rätt förstörd under några år, vi kunde ju knappt vara i samma rum utan att börja skrika och slå ihjäl varann i princip (okej nu tar jag i lite) och en period trodde jag att det aldrig skulle gå att reparera. Men vi båda har utvecklats och börjat växa ikapp varann lite så idag är vår relation absolut mycket bättre. Det är jag glad för.

 

Är det någon egenskap som din syster har som du också önskar du att du också hade?

S: Ehh *harkling* jag vet verkligen inte jag kommer inte på något.

J: Haha ouch, men jag kommer inte riktigt på något sådär på direkten heller. Kanske är det för att vi är så olika.

 

Vad brukar ni göra när ni umgås tillsammans?

S: Göra saker till din blogg. Sitta på balkongen och röka cigg (förlåt mamma och pappa), prata om dina killproblem ibland. Bara prata.

J: Ja det blir ju mycket balkonghäng, vi har faktiskt inte umgåtts så mycket ensamma annars? Eller liksom gått iväg för att göra något, vi hänger typ bara hemma. Sjukt! Det får vi ändra på.

 

På vilket sätt kan man se att ni är systrar och på vilket sätt kan man tro att ni inte är syskon?

S: Det är fler som tror att vi inte är syskon än att vi är syskon. Men, nu kanske man kan tycka att vi har lite lika hår. Annars vet jag inte, vi har liksom olika stil, olika ansikte, eller lite samma näsa kanske.

J: Haha ja någon kanske egentligen är adopterad eller har blivit förväxlad vid födseln. Men det är väl våra ögon? Båda har liksom de här rådjursbruna ögonen. Men det är väl typ det? Vi har väldigt olika kroppsbyggnad och personligheter. 

 

Brukar ni låna varandras kläder, smink, skor etcetera?

S: Skor kan vi inte för vi har olika storlek. Kläder, ja. Eller låna, jag har snott av dig typ. Smink, ja ibland så sminkar jag ju dig och jag får låna något av dig om jag frågar.

 

J: Så synd att vi inte har samma storlek för du har så mycket snygga skor! Ja alltså jävlar vad jag var arg på dig för att du snodde mina kläder hela tiden. Skaffa ju lås på dörren tillslut. Bokstavligen. Nu har vi så olika stil så vi lånar väldigt sällan kläder av varann. Jag har lånat ditt glitterlinne för någon utekväll någon gång. Men du har ju mindre storlekar än jag också så inte så mycket som passar mig. Smink är vi lite mer generösa med utlåning av, inte så hygieniskt egentligen kanske...

 

Vad skulle du vilja uppleva tillsammans med din syster?

S: Jag skulle typ vilja åka till Paris med dig! Det känns som en stad där vi skulle kunna ha kul tillsammans. Det är första målet efter jag fyllt arton.

 (gif)

J:  Tänkte säga exakt samma! Eller jag vill resa med dig i alla fall! Och Paris är en av mina favoritstäder, så dit åker jag gärna igen fast på en systerresa!

 

En bild på dig och din syster som betyder extra mycket för dig?

S: Tycker denna bild är så mysig med den fina bakgrunden och att vi var på familjeresa. Blir alltid glad när jag ser den!

J: Detta är den första bilden som någonsin togs på oss. Mamma och pappa hade frågat vad jag tyckte du skulle få heta, jag sa Johanna, resten är historia.
Emelie's liv, Listor | |
Upp