Smal är inte en synonym med lycklig

Glad ny vecka! Hur mår ni? Jag mår prima. Kan inte säga det tillräckligt, fy satan så skönt det är med semester!! Har varit förbi medborgarplatsen och hämtat upp ett par papper åt min syster och gick förbi monki påväg hem i jakt på ett sandaler. Och sandaler hitta jag, men råkade visst bli lite annat också, host host. Tvättat hela förmiddagen också så nu är det pack och städ som återstår. Imorgon åker jag nämligen till mitt landställe.
Till lunch ville jag bara ha något snabbt och enkelt. Så gjorde en caprese fast med mynta istället för basilika. Blev inte det tjusigaste upplägget kanske, men oh well.
Ett nytt avsnitt av våra sommarprat är även släppt. Denna vecka håller en nittonårig tjej vid namn Siri i det hela. Hon öppnar upp sig om sin ätstörning och berättar om hur hon som sjuttonåring ville ge upp på livet. Hon berättar också om sorgen om att förlora sin mormor till ALS och rädslan när hennes mamma diagnostiserades med cancer. Det är inget sommarprat med fokus på siffror, de nämns inte alls. Men Siri hoppas att kunna sprida hopp och förståelse om psykisk ohälsa och att kanske kunna hjälpa någon därute också. Dessutom är hennes röst lika behaglig att lyssna på som Mark Levengoods. Vad väntar ni på? In och lyssna nu! Ni hittar som vanligt vår podd ung och lagom dum i podcastappen/iTunes, acast och soundcloud! Och glöm inte att följa oss på instagram!
Emelie's liv | |
Upp