Perfekta bakisserien + tips

Arrested development. Den perfekta quirky bakisserien. Den började gå i början av tjugohundratalet för att sedan ha en sjuårs paus innan Netflix bestämde sig för att plocka upp serien igen. Två säsonger har Netflix gjort. Serien är så dålig att det blir bra. Ingen detaljerad handling att hänga med i utan perfekt för att slökolla = perfekt bakisserie.
George Michel har en totalt olämplig crush på hans kusin Maeby. Ja, alla i familjen har väl rätt så skeva relationer till varandra när en tänker efter.
Så har vi Tobias, ingift i familjen och lyckas alltid säga fel saker. Det är en del svart humor i serien. Den senaste säsongen drev de exempelvis en hel del om Trump.
 
Vad är mina bästa bakiskurer då? (obs obs, såklart kan du aldrig kurera en bakfylla helt, kroppen gillar egentligen inte alkohol och jag menar inte på något vis att uppmuntra till alkoholkonsumtion.)
 
- När du kommer hem efter en natt av festande. Drick buljong. Bäst om du får i dig en hel halvliter (en buljongtärning per fem deciliter.) Buljong är både gott och salt att dricka när du är lite full. Dessutom får du i dig vätska och kalium (bra för vattenbalansen och blodtrycket bland annat.)
-  När du vaknar på morgonen dricker du ett STORT glas vatten med två stycken vätskeersättningstabletter och en värktablett om det behövs.
 
 
Andra saker som är bra att göra när en är bakis.
 
- Strunta i "återställaren" nej bara nej. Inte smart.
- Kramas med vänner.
- Dricka mycket vatten eller juice, eller cola eller vad du än är sugen på. Så länge du får i dig vätska. (Försök dock att undvika kaffe, JAG VET, svårt, håller mig inte helt till detta råd själv. Men kaffe är vätskeutdrivande och din kropp har redan vätskebrist från alkoholen du druckit.)
- Frisk luft. Orkar du inte ta dig ut öppna ett fönster åtminstone. Men försök att bara ta ett varv runt kvarteret eller komma ut lite. Du kommer tacka dig själv senare även om det känns piss just där och då.
- Det är okej att sova länge och/eller ta en massa powernaps. Kroppen behöver återhämta sig.
- Försök att få i dig mat. Du kan alltid beställa (om du har råd) om du inte skulle orka laga eller be en vän komma över och laga tillsammans så känns det lite lättare.
 
 
Det var allt för mig! Ta hand om er och var försiktiga! PUSS!
Film och Serier, Kulturtisdag, Tips | |
#1 - - Linnéa:

Roliga godisar med text! :D

hihi

Upp