Några viktiga inlägg jag har skrivit

Som de flesta av er som följt med här ett tag säkert vet så mådde jag psykiskt dåligt under hela min tonår. Här är några av inläggen jag har delat med mig av här i bloggen. Kanske kan det hjälpa någon av er?
 
DET ALLRA FÖRSTA
Såhär inled jag det första inlägget jag skrev om min psykiska ohälsa. I slutet av december 2013. Satte ingen rubrik på det för visste inte vad som skulle vara passande. Jag var långt ifrån frisk då även om jag försökte intala mig själv om det. Att saker skulle bli så mycket värre än vad det var då kunde jag inte förstå. Och vändpunkten jag pratade om. Åh det är så himla sorgligt. Jag kommer aldrig kunna nämna det här, vad jag trodde vändpunkten var. Men att jag la en vikt i att tro på att det skulle vara en vändpunkt är tragiskt.
 
2016 öppnade jag upp mig om min kroppsångest. Kanske inte det mest välformulerade inlägget. Inte som i att det är klumpigt formulerat utan mer att jag personligen önskar att jag skrivit det på ett annat sätt. Men minst lika viktigt för det!
 
För ganska exakt ett år sen öppnade jag upp mig om min psykiska ohälsa. Ett av de längsta inlägg jag någonsin skrivit där jag verkligen öppnade upp mig om min historia. Och första gången jag ärligt skrev ut i bloggen i det kontexten att jag faktiskt mådde bra!
 
(gif)
Ett inlägg där jag samlade alla mina och andras bästa tips på vad du kan göra om du lider av vinterdepression som förhoppningsvis kan hjälpa dig.
 
För några månader sen gjorde jag också ett sådant himla personligt inlägg. Jag spelade in ett brev till mitt tonårsjag. Saker jag önskar att jag fått höra och förstått då. Finns i textformat också.
 
Flera andra inlägg har skrivits under min kategori psykisk ohälsaJag har skrivit om min relation till alkohol, reflektioner över saker och ting, när ångesten bara tagit över från ingenstans för att nämna ett par.
 
Psykisk ohälsa | |
Upp