Måndagen är här och Ebba försvann i USA

Då var måndagen här igen och en ny vecka här. Mensveckan är över vilket är så jäkla skönt!! Har haft vedervärdig mensvärk och humörsvängningar värre än någonsin. Blivit lätt irriterad över småsaker och började gråta när min jordnötssmör tagit slut. Lol på menskänslor. Nu har jag i alla fall vaknat upp på den rätta sidan och jobbar sista veckan nu innan semestern. FY BUBBLAN vad skönt det ska bli!! (Ps! På bilden ovan ser ni min lunch. Avokadomacka med pocherat ägg som jag lyxade till med knaperstekt grill på toppen.)
Längtar orimligt mycket att få åka ner till landet. Sola. Bada. Cykla. Äta glass. Varva ner. Kroppen skriker efter semester nu. Men det känns lite lättare när jag vet att den väntar precis runt hörnet!
Veckans avsnitt av våra sommarprat är i alla fall släppt och denna vecka är det Ebbas tur att hålla i ett! Hon berättar om ett drama i början av hennes utbytesår i USA. Hur morfarn i hennes värdefamilj gått bort och hennes värdefamilj blev tvungna att åka iväg till en annan stat för begravningen. Ensam kvar blev Ebba hennes första skoldag. När hon skulle försöka ta sig hem igen hittar hon inte skolbussen hennes värdesyrra har sagt att hon ska åka. Till slut åker alla bussar iväg och Ebba är ensam kvar på skolgården. När hon ska försöka lista ut vägen hem leder det till ett virrande skogsäventyr. Vi finns som vanligt i podcastappen/iTunes, soundcloud och acast. Och glöm för guds skull inte att följa oss på instagram! Ung och lagom dum heter vi där (såklart.)
Emelie's liv, Podcast | |
#1 - - Emma Olsson Thorell:

Jag har också just haft min mens lol satt och grät genom hela Pixars "Coco" härom kvällen. Kan mens-cyklar synkas upp genom bloggar nu hahah

Svar: Hahah alltså jag tror starkt på denna teori nu!! <3
Emelie Westlander

Upp