I min strandväska

Blir många stranddagar här på landet. Här är vad jag brukar ha med mig (förutom det uppenbara badkläder och handduk.) Väskan hittar ni här förresten!
Vattenflaska och kepa mycket viktigt! Min fina vattenflaska som håller drickan kall (perfekt när en inte vill ha med sig kylväskan, eller inte har någon för den delen) är köpt här. Min snygga manchesterkepa är köpt på Monki. Såklart.
En bok att läsa, inte att glömma! Inser nu också att inga hörlurar är med på denna bild. De är förstås normalt alltid med för att kunna lyssna på sommarprat och musik. Men just denna dag när dessa bilder togs körde vi en mobildetox och därför lämnades hörlurarna också. Solglasögon kan vara bra att ha också! En hårsnodd också så en slipper hår som klibbar i nacken.
Och så självklart solskyddsfaktor. Mycket mycket viktigt! Och starkare skydd om du ska sola mitt på dagen eller inte byggt upp någon bränna än. Tuggummi kan vara trevligt det med och läppbalsam, som såklart alltid smälter i solen... En mist också för att fukta ansiktet i värmen. Men det är väl det.
 
Emelie's liv, Tips, Övrigt | |
Upp