Hur jag har det på landet och prestationsångest

Alltså herre jösses så underbart jag har det här nere! Mitt landställe är verkligen min bästa plats. Bästa platsen att varva ner och släppa stressen. Kommer ihåg när jag var yngre och tyckte det var aptråkigt att följa med när vi åkte på höst och påsklov. Nu avundas jag att inte kunna åka hit oftare.
Har cyklat en himla massor. Jag och kusinen snittar på två mil per dag sen vi kom hit. Så härligt att röra på sig lite, kanske kan bättra på konditionen lite till jag är hemma i stan igen, hehe.
Bada gör jag ju nästan varje dag också. Finns inget härligt och obehagligt som vatten. Att bryta igenom vattenytan. Ett nytt sommarprat har såklart släppts också! Denna gång berättar Emma femton år om sin prestationsångest hon känt i skolan. Hur betygshetsen har påverkat henne till den punkt där hon inte längre nöjde sig med ett A utan behövde ha alla rätt också. Avsnittet av ung och lagom dums sommarprat hör ni i vanlig ordning i podcastappen/itunes, acast och soundcloud. Och glöm för gudsskull inte att följa oss på instagram! PUSS!
Emelie's liv, Podcast | |
Upp