Fredagslistan

Vanja la upp denna lista i sin blogg för ett tag sen. Nu tänkte jag göra den själv.


 

Bäst i veckan hittills: 
Vi träffa min kompis Denis och hans familj, käka middag på majstregården och fikade citron och vallmo kaka hemma hos oss. Det var mysigt!

Sämst i veckan hittills:
Att alla dragit hem. Idag även min morbror, lillkusinen och hans vän. Känns så tomt nu här på tomten när det bara är jag och päronen kvar.

 
Där har jag ont:
I hjärtat. Vet inte ens varför. Grubblat en del. Sen kom mensvärken och månadens ”aha”. Så idag känner jag mig glad igen. Längtar lite hem efter alla bara.
 
Det tänker jag mycket på:
”Fan snart är semestern slut”

Det klär jag mig i:
Så svala kläder som möjligt!! Mycket klänningar, favvojeanskjolen med någon bekväm sval topp. Mina sandaler använder jag VARJE dag just nu.

Nästa vecka ser jag fram emot:
Blir ju gosigt att träffa alla bagare och kollegor på jobbet igen. Och alla kompisar där hemma i stan. Och nästa lördag drar jag ju till västkusten i en vecka, så helt slut är inte semestern än!

Det dricker jag?
Blir en eller två vätskeersättningar om dagen i denna hetta. En massa vatten, saft när jag tröttnar på vatten för att får mig vätska. Ibland blir det öl eller vin på kvällen. Glöm inte morgonkaffet! ”Fick” aldrig mitt morgonkaffe igår imorse, så var lite extra grinig.

 

Idag händer detta:
En sista glass på lammets, ett sista dopp, förhoppningsvis på Austre om algerna blåst vidare annars i Burre (Burgsvik) om det inte tjocknat på där. Kolla in blodmånen. Packa.

 

Och på lördag det här:
Då åker jag hem igen. Kanske träffar Lollo på kvällen när jag är i estocolmo igen.

Söndagen tillbringas på detta vis:
Träffar jag inte Lovisa på lördagskvällen träffar jag henne på söndagen. Annars ska jag bara slappa. Kolla någon serie jag missat. Pussa på katterna. 

Throwback till när JumJum var större än Dogge. Mina pluttisar. Längtar till att få borra in mig i deras mjuka päls.
 
Och mest av allt önskar jag detta:
Sköna sista semesterdagar och att jag får en skön start på arbetsveckan!
Emelie's liv, Listor | |
Upp