Bloggarna jag följer J-W

Här kommer del två av de bloggar jag följer i bokstavsordning. Följer både stora bloggare, små bloggare och vänners bloggar. En mix av kategorier och vissa följer jag såklart mer slaviskt än andra. 
JOSEFIN DAHLBERG Josefin som också har den sprudlande peppiga podden med Vanja (Josefin och Vanja) bloggar om sin vardag, nykterhet, mode och livspepp. DREAM BIG.
JOY THE BAKER  En till matblogg. Mycket fokus på efterrätter som ni hör på namnet. Älskar att hitta inspiration från matbloggar!!
LA LINDA är grundaren av influencers of sweden. En organisation och plattform för influencers oavsett om du gör det på profisionell nivå (eller siktar ditåt) eller gör det på hobby nivå.) Just entreprenörskap har ett stort fokus i hennes blogg. Hon skriver mycket om sin utmattning men verkar trots detta klara att se positivt på mycket i livet.
MINIMALIST BAKER En vegansk matblogg med en massa smarriga recept där få ingredienser behövs och dessutom går snabbt att laga. De flesta recept innehåller runt tio ingredienser eller mindre och tar max en halvtimme att laga!
 
OH MY VEGGIES en matblogg med vegetariska och veganska recept på allt mellan himmel och jord.
PINCH OF YUM ja hörrni, ennu en mat blogg. Märks det att jag gillar matbloggar eller? En blandning av recept för både köttätare, vegetarianer och veganer.
SANDRA BEIJER tha queen. En av mina bästa. Bloggar om livet, kärlek, läsande och skrivande exempelvis. Läs hennes blogg om du inte redan gör det.
TATTOOLOGIST för inspiration till framtida tatueringar. Bloggen har dock inte uppdaterats sen januari så vet ej om den är nedlagd. Men en perfekt "bank" att gå till när jag blir sugen nästa gång. Vem vet. Kanske blir en i höst.
TOP WITH CINNAMON vegetarisk matblogg som drivs av Izy som är tjugoett och redan gett ut TVÅ kokböcker!!! Hon var alltså sjutton när hon släppte sin första. Knäppt. Coolt.
VANJA WIKSTRÖM nybliven tvåbarnsmamma som är queen på att ratta ihop livet. Att både driva en blogg på heltid, podda, driva företaget babyloonz hon har min sin sambo Niklas är sjukt imponerande. En livsglädjesprudlande och inspirerande person som alltid verkar lyckas se den ljusa sidan men heller inte ha något problem med att sätta ner foten.
VARDAGSBRUS I november bestämde Frida sig för att ta en bloggpaus. I maj bestämde hon sig för att hon ska komma tillbaka. Men hon vet inte riktigt när. Bon har lagt ner sina bloggar vilket innebär att hon behöver hitta en ny plattform. Hon tar otroligt fina stilrena foton. Driver tidningen nuda. Det är liksom bara något en fastnar för.
WILDERNESS Sara är grafisk formgivare viket märks fort när en läser hennes blogg. I hennes blogg läser vi om hennes liv, tankar, kläder hon syr. Kommer fortfarnande ihåg hennes bidrag till monthly makers (som dock inte kört igång i år igen) när temat var papper vilket var tjugohundrafemton såg jag nu?? What??

Kulturtisdag, Tips | | 7 kommentarer |

Semestern är slut

Och så var det måndag. Ny vecka, semestern är nu officiellt slut (eller ja nästan har ju min västkustvecka kvar att se fram emot.) Kändes så konstigt att vara tillbaka på jobbet. På ett sätt kändes det som om jag inte ens hunnit ha någon semester. Som om jag var där igår. På ett sätt kändes det som jag inte varit där på hur länge som helst. Sen är det också sinnessjukt varmt inne i vår lokal. Säkert minst trettio grader, svetten rann efter tio minuter. Blir knappt hungrig på mat i denna värme heller. Så gjorde en sallad när jag kom hem med persikor, avokado, champinjoner stekta i olivolja och mushroom soy och en burrata mozzarella. Ni vet en sådan galet krämig variant som ser ut lite som ett pocherat ägg. Suttit med ett kylblock konstant sen jag kom hem stryker det mot kroppen, håller det mot handlederna i ett försök att kyla ner mig. Funkar i en minut. Blir så seg i huvudet av denna värme. Glömmer bort hur en pratar. Hur en går. Så slutar nu innan jag börjar virra totalt här också. Puss och kram, skumbanan.
Emelie's liv | | Kommentera |

Hemma igen

Hemma i Stockholm igen. Imorgon börjar jag jobba efter semestern. Öppning. Måste gå upp fem. Det är hundra jävla grader här. Blir varmare på ett annat sätt en på landet. Sitter med ett kylblock och fläkten riktad mot mig. Svettas fortfarande. Duschade tre gånger igår. 
Igår kväll efter att ha kommit hem så promenerade jag hem till Lovisa. Drack vin på hennes balkong med Alice (hennes syster) och Ossian (Alice pojkvän.) Sen träffade vi Fredrik. Gosa på balkongen en liten stund. Gick och köpte två kannor öl på baras imperium. Idag är jag bakis. Vaknade inatt av att det regnade in på mig genom fönstret. Kan det gärna få göra igen. Lite trött på solen just nu. Tänker inte lämna min säng idag. Ska bara sitta här och kolla på serier hela dagen. Klart slut!
Emelie's liv | | Kommentera |
Upp