Bloggarna jag följer J-W

Här kommer del två av de bloggar jag följer i bokstavsordning. Följer både stora bloggare, små bloggare och vänners bloggar. En mix av kategorier och vissa följer jag såklart mer slaviskt än andra. 
JOSEFIN DAHLBERG Josefin som också har den sprudlande peppiga podden med Vanja (Josefin och Vanja) bloggar om sin vardag, nykterhet, mode och livspepp. DREAM BIG.
JOY THE BAKER  En till matblogg. Mycket fokus på efterrätter som ni hör på namnet. Älskar att hitta inspiration från matbloggar!!
LA LINDA är grundaren av influencers of sweden. En organisation och plattform för influencers oavsett om du gör det på profisionell nivå (eller siktar ditåt) eller gör det på hobby nivå.) Just entreprenörskap har ett stort fokus i hennes blogg. Hon skriver mycket om sin utmattning men verkar trots detta klara att se positivt på mycket i livet.
MINIMALIST BAKER En vegansk matblogg med en massa smarriga recept där få ingredienser behövs och dessutom går snabbt att laga. De flesta recept innehåller runt tio ingredienser eller mindre och tar max en halvtimme att laga!
 
OH MY VEGGIES en matblogg med vegetariska och veganska recept på allt mellan himmel och jord.
PINCH OF YUM ja hörrni, ennu en mat blogg. Märks det att jag gillar matbloggar eller? En blandning av recept för både köttätare, vegetarianer och veganer.
SANDRA BEIJER tha queen. En av mina bästa. Bloggar om livet, kärlek, läsande och skrivande exempelvis. Läs hennes blogg om du inte redan gör det.
TATTOOLOGIST för inspiration till framtida tatueringar. Bloggen har dock inte uppdaterats sen januari så vet ej om den är nedlagd. Men en perfekt "bank" att gå till när jag blir sugen nästa gång. Vem vet. Kanske blir en i höst.
TOP WITH CINNAMON vegetarisk matblogg som drivs av Izy som är tjugoett och redan gett ut TVÅ kokböcker!!! Hon var alltså sjutton när hon släppte sin första. Knäppt. Coolt.
VANJA WIKSTRÖM nybliven tvåbarnsmamma som är queen på att ratta ihop livet. Att både driva en blogg på heltid, podda, driva företaget babyloonz hon har min sin sambo Niklas är sjukt imponerande. En livsglädjesprudlande och inspirerande person som alltid verkar lyckas se den ljusa sidan men heller inte ha något problem med att sätta ner foten.
VARDAGSBRUS I november bestämde Frida sig för att ta en bloggpaus. I maj bestämde hon sig för att hon ska komma tillbaka. Men hon vet inte riktigt när. Bon har lagt ner sina bloggar vilket innebär att hon behöver hitta en ny plattform. Hon tar otroligt fina stilrena foton. Driver tidningen nuda. Det är liksom bara något en fastnar för.
WILDERNESS Sara är grafisk formgivare viket märks fort när en läser hennes blogg. I hennes blogg läser vi om hennes liv, tankar, kläder hon syr. Kommer fortfarnande ihåg hennes bidrag till monthly makers (som dock inte kört igång i år igen) när temat var papper vilket var tjugohundrafemton såg jag nu?? What??